Dierenartsassistent(e)

Stichting Haags Dierencentrum is het oudste en (op één na) grootste asiel van Nederland en is een autoriteit op het gebied van opvang, verzorging en uiteindelijk herplaatsing van ruim 1.700 zwerfhonden en -katten per jaar. Een team van 25 vaste medewerkers en 150 vrijwilligers zet zich 7 dagen per week in om onze dieren de verzorging te bieden die ze verdienen. Het HDC is uniek, een eigen kliniek met een team van dierenartsen en para veterinaire assistenten, gedragstherapeuten en gespecialiseerde verzorgende vormen de kern van onze organisatie. Daarnaast bieden wij pensionfaciliteiten voor zowel honden als katten en dagopvang voor honden.

We zijn op zoek naar jou!

Enthousiaste paraveterinair/dierenartsassistent(e)

In onze volledig ingerichte interne kliniek staat een team van twee dierenartsen en assistenten dagelijks klaar om zwerf- en afstandsdieren de medische verzorging te geven die ze nodig hebben. Daarnaast verlenen we medische service na plaatsing van de asieldieren maar ook aan de honden en katten die in ons pension verblijven.

Taakomschrijving

Voor ons gezellige team in de kliniek zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde paraveterinair/dierenartsassistent die stevig in zijn/haar schoenen staat en houdt van afwisseling. Je hebt hart voor (asiel)dieren, bent betrokken en vindt het een uitdaging om samen met ons elke dag dierenwelzijn te optimaliseren door ieder dier de best mogelijke zorg te geven.

De functie is voor 15 uur per week met de mogelijkheid om het aantal uren uit te breiden in de toekomst.

Heb jij...

• minimaal een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging/para-veterinair?
• zeker 4 jaar relevante werkervaring?
• kennis van en/of affiniteit met het asielwezen (bijv. als vrijwilliger, stage)?
• zin om je handen flink uit de mouwen te steken?
• goede communicatieve- en sociale vaardigheden, ben je een kei in de omgang met klanten?
• het in je om zelfstandig maar ook in teamverband te kunnen werken?
• up-to-date digitale kennis (Docasoft, Word, Outlook, etc.)?

Wat wij jou bieden...

Een super uitdagende baan waarin je een belangrijke link bent tussen de dierenarts, de dierverzorgers en onze klanten. Het salaris is minimaal €1662 per maand o.b.v. een 36 uur per week en afhankelijk van ervaring en opleiding. Onder de algemene voorwaarden vallen een reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en vakantiegeld.

Interesse...?

We horen graag van je! Mail voor 24 februari a.s. je CV en motivatiebrief naar  dan komen we zo snel mogelijk bij te terug.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO