Dierverzorger Pension

Voor ons honden- en kattenpension zijn wij op zoek naar een gemotiveerd dierverzorger. In deze veelzijdige en boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van de katten en honden die bij ons in het pension logeren. Wat betreft medische kennis wordt verwacht dat je ziektes en afwijkingen kunt herkennen. Daarnaast help je pensionklanten, neemt hun hond en/of kat aan en informeert hen bij het ophalen over het verblijf van het dier in het pension. De functie is voor 32 uur per week. Je werkt samen met collega’s 4 á 5 dagen per week in een vast rooster van maandag tot en met zondag. Werktijden 08.00 tot 17.00.

Wij zoeken

Wij komen graag met je in contact als je voldoet aan de volgende functie-eisen:
•    minimaal een afgeronde relevante MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging, bij voorkeur aan Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld 
•    minimaal 3 jaar relevante werkervaring,
•    beschikking over kennis van het asielwezen (bv vrijwilliger, stage) is een pre;
•    bereid en in staat om fysiek belastend werk uit te voeren;
•    goede communicatieve- en sociale vaardigheden, zodat je klanten duidelijk te woord kan staan en kan informeren;
•    collegialiteit en zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam kunnen zijn;
•    flexibele houding;
•    in staat met relevante computerprogramma’s te werken; (Docasoft, Word, Outlook, etc.);
•    minimaal 18 jaar en woonachtig in Den Haag of directe omgeving.

Wij bieden

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt minimaal € 1.662 bruto per maand vanaf 24 jaar bij een werkweek van 36 uur. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen een reiskostenvergoeding en een pensioenvoorziening. Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Sollicitaties voorzien van een Curriculum Vitae kun je t/m 31 mei a.s. bij voorkeur via e-mail, richten aan:  of naar: Stichting Haags Dierencentrum, Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag, t.a.v. Mirjam Smit.

Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u om niet te reageren als je niet minimaal 32 uur kunt werken en/of meer dan 35 km van het Haags Dierencentrum af woont en of indien je niet aan de bovenstaande functie eisen voldoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO