Dierverzorger kattenafdeling

We zoeken JOU...! Enthousiaste en getalenteerde dierverzorger (kat)

Taakomschrijving


Voor ons team van de kattenafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde dierverzorger die stevig in zijn/haar schoenen staat. In deze veelzijdige en boeiende functie - binnen het oudste en (bijna) grootste asiel van Nederland - ben jij verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van onze katten en kittens.Tijdens de verzorging ben je in staat om medische afwijkingen te signaleren en hier actie op te ondernemen in overleg met onze dierenartsen. Als sociaal en communicatief wonder word jij blij van het op persoonlijke, professionele wijze informeren en adviseren van de klant over onze kat(ten). De functie is voor 36 uur per week. Je werkt samen met collega’s in een vast rooster van maandag t/m zondag. Werktijden 08.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Medewerker marketing, communicatie & fondsenwerving (36 uur)

Stichting Haags Dierencentrum is het oudste en (op één na) grootste asiel van Nederland en is een autoriteit op het gebied van opvang, verzorging en uiteindelijk herplaatsing van ruim 1.700 zwerfhonden en -katten per jaar. Een team van 25 vaste medewerkers en 150 vrijwilligers zet zich 7 dagen per week in om onze dieren de verzorging te bieden die ze verdienen. Het HDC is uniek, een eigen kliniek met een team van dierenartsen en paraveterinaire assistenten, gedragstherapeuten en gespecialiseerde verzorgenden vormen de kern van onze organisatie. Daarnaast hebben wij een pension voor zowel honden als katten en een dagopvang voor honden.

Medewerker Fondsenwerving, Marketing en Communicatie (36 uur)

 

Lees meer

Dierverzorger Pension

Het Haags Dierencentrum is het oudste en het op een van de grootste dierenasiel van Nederland. Op jaarbasis vangen we ruim 1.700 zwerfhonden en –katten op en daarnaast bieden we professionele pension- en dagopvang faciliteiten aan.

In deze enerverende dierenwereld zijn we - voor ons Pension/dagopvang - op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij…

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO