Stichting Haags Dierencentrum wijzigde per 1 juli 2019 haar bestuursmodel en zet hiermee in op een verdere professionalisering in een dynamische dierenwelzijnsomgeving.
Gekozen is voor een governance structuur die uitstekend aansluit bij de doelstelling, aard en omvang van een ambitieus Haags Dierencentrum en mogelijkheid creëert om intensiever, transparanter en innovatiever op de veranderende omgeving in te kunnen spelen. Deze wijziging staat symbool voor een slagvaardiger en relevanter Haags Dierencentrum dat zich - samen met haar particuliere- en zakelijke achterban, de vele vrijwilligers en andere belangrijke stakeholders – kan ontwikkelen tot een professioneel kenniscentrum op het gebied van dierenwelzijn.

De nieuw benoemde directie wordt gesteund, geadviseerd en gecontroleerd door de Raad van Toezicht die op dit moment bestaat uit Tim Jarvis (voorzitter), mr. Jack Willems (juridische zaken) en mr. Vincent van Aanholt (financiële zaken). De Raad van Toezicht zal op korte termijn worden aangevuld tot 5 leden die gezamenlijk de verschillende bedrijfsonderdelen van het Haags Dierencentrum adequaat zullen vertegenwoordigen.

Zie vacature

Voorzitter

Tim Jarvis

Met Tim hebben we de man in ons midden die in het - ook voor ons - alsmaar belangrijker wordende IT landschap met gemak een stempel kan drukken. Tim en zijn vrouw Jacqueline zijn de laatste jaren de drijvende kracht geweest bij het organiseren van onze jaarlijkse benefietveiling. Sinds 1 april 2015 heeft Tim de voorzittersrol op zich genomen.

Algemeen Lid - juridische zaken

Jack Willems

Sinds 1 april 2015 versterkt Jack Willems ons bestuur.

Algemeen Lid - financiele zaken

Vincent van Aanholt

Ik ben Vincent van Aanholt en samen met Jorinde heb ik 3 kinderen die nu nog naar de basisschool gaan.
Er zijn meerdere redenen waarom ik mijzelf graag wil verbinden aan het Haags Dierencentrum. Ik ben begaan met dieren en met dierenwelzijn, zo hebben wij zelf thuis katten uit het asiel. Verder is het Haags Dierencentrum een prachtig instituut met stevige wortels in het verleden, wel nu op weg naar een volgende levensfase.
Deze volgende fase vraagt om visie en brengt meerdere uitdagingen, onder meer op gebied van strategie en bedrijfsvoering. Vanuit mijn achtergrond wil ik daaraan graag bijdragen en van toegevoegde waarde zijn.

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO