Wonder Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Wonder
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur Zwart
Leeftijd
Geboren 01/08/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja, als ik er zin in heb
Verlegen nee
Kan bij katten Onbekend, maar waarschijnlijk niet
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Heeft een tuin nodig!
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Wonder is onze donder(steen). Wonder heeft lang genoeg in het asiel gezeten, dit vindt hij zelf ook. In het begin had hij last van stress en huidproblemen. Nadat dat verholpen was, begon hij kleine plasjes te doen en bleek hij een blaasontsteking en blaasgruis te hebben. Toen dat opgelost was kreeg hij de darmparasiet giardia. Ook dit is verholpen. Hij heeft nog wel het speciale dieetvoer tegen blaasgruis.

Hij had inmiddels gelukkig een kamer voor zichzelf waar hij lekker naar buiten kan. Wonder houdt ervan om buiten te rollen en lekker te genieten van de frisse lucht door zijn haren. Maar ook vliegjes vangen is een leuk tijdverdrijf.

Naast alle medische ongemakken, heeft Wonder ook niet het makkelijkste karakter. Hij vindt een aai best lekker (als hij je kent) en komt op schoot, maar kan ook uithalen en hapjes nemen.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Wonder een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Wonder

Kan je Wonder niet adopteren maar wil je graag iets voor Wonder doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Wonder helpen!