Wilbur Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Wilbur
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur cypers-wit
Leeftijd 1 jaar
Geboren 01/03/2022
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik er zin in heb
Verlegen ja in het begin
Kan bij katten onbekend
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten ja, tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Wilbur is een kereltje van 1 jaar. Dat er niet goed voor hem is gezorgd in z’n eerste maanden is wel duidelijk. Onder de kale plekken, krassen en met een kale vacht kwam hij bij ons binnen. Arme jongen, aan aaien was hij ook niet echt gewend. Langzaam hebben we dat opgebouwd, maar we moeten niet te ver gaan en hij moet er zelf zin in hebben anders heb je een pets te pakken. Zijn eerste jaar was dus niet top en wij hebben hem beloofd dat we op zoek gaan naar een familie die huis en hart voor hem openstellen.

Wat voor een familie of kattenmens alleen hebben we in gedachten? In ieder geval een rustige omgeving, zonder kleine kinderen. Het laatste omdat Wilbur uit kan halen bij te lang aaien of een onverwachte beweging. Mensen die snappen dat hij nog moet wennen aan het huiselijke leven bij mensen die echt om hem geven. Die hem ‘bij’ laten komen en hem zijn eerste jaar laten vergeten. Een tuin is wel een must, zodat hij lekker kan scharrelen en ’s avonds in het lekkerste mandje van de wereld kan dromen.

Wie gaat er 100% en meer voor Wilbur? Hij verdient het zo!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Wilbur een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Wilbur

Kan je Wilbur niet adopteren maar wil je graag iets voor Wilbur doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Wilbur helpen!

Wilbur zegt dankjewel!