Vulcan Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Vulcan
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur cypers-wit
Leeftijd 2
Geboren 01/03/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Als ik in een juiste bui ben....
Verlegen Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Ja, moet echt naar buiten de tuin in kunnen!
Chipcode/kenmerk ja

Omschrijving

 

Hallo daar,

Ik ben in een feest stemming want ik ben net jarig geweest. 2 ben ik geworden. En…ik vier dat ik ook al weer bijna 1 jaar in het asiel zit!

He…hoor ik jullie denken, maar dat is toch helemaal niets feestelijks? Tja eh…ik weet eigenlijk niet meer zo goed hoe het is om in een huisje te wonen. Lang geleden ben ik van de straat geplukt en kwam ik hier terecht. Bij deze lieve mensen met lekkere brokjes en snoepjes. Zachte kleedjes in hokjes en veel speelgoed.

Spelen, dat kan ik als geen ander hoor! Ze hebben mij samen gezet met andere katten en dat was fantastisch. Alleen ben ik nogal fanatiek en wild van aard. Nooit geleerd hoe hard ik kan bijten voordat het pijn doet bij een ander. Boos dat de andere kat dan werd! De plukken haar vlogen in het rond.┬á Geen succes dus vonden ze hier. Jammer, want ik wil zo graag rennen, vliegen, spelen, jagen, alles ontdekken en uitproberen. Sinds die paar akkefietjes hebben ze ieder geval besloten dat ik niet zo match met een andere kat….

Toen kwam de zomer werd en steeds drukker in het asiel moest ik dan ook vaak in een hok zitten. Wachten…. op een baasje….

Die kwamen ook wel kijken bij mij, maar ik ben ook niet zo goed in het aanvoelen van hoe hard ik mag bijten in een mensenarm…. Ik snuffel altijd eerst even welk plekje het beste ruikt. Daarna proef ik even voorzichtig met mijn tong . Als dat goed smaakt dan hap ik toe. Snap niet dat mensen dat niet fijn vinden en het schijnt dus nogal pijn te doen.

Het goede nieuws is dat ik dus wel heel duidelijk laat zien wat ik van plan ben. En, ik ben makkelijk af te leiden en zo op andere gedachten te brengen. Daarover kunnen ze je hier gelukkig van alles vertellen.

Afijn, knap koppie als ik heb en een jeugdige leeftijd trekt veel mensen. Maar tot op heden dus geen baasje die bij mij past.

Toen kwam de winter en geluksvogel die ik ben, er kwam een plekje vrij op het katten kantoor! Ik promoveerde tot ware kantoorkat! Mooie poster op de deur “hier zit Vulcan, pas op, kan bijten! sierde de deur ­čÖé Dat heb ik ook zeker nog wel een paar keer gedaan hoor. Mooie blauwe plekken kan ik maken. Maar….. ondertussen is iedereen wel helemaal verliefd op mij. Ik ben super grappig en intelligent!

Elke dag heb ik zo mijn vaste speelmomenten. ’s Ochtend als ieder binnen komt wil ik eerst eten, drinken uit de kraan en daarna een rondje spelen. Niks is mij te gek! Verstop spelletjes in een kartonnen doos zijn leuk. Een rondje mee door kantoor in een boodschappentas is een avontuur. Samen een dikke vette bromvlieg vangen is super gezellig. Helpen met verhaaltjes tikken en de mail doen ben ik ook heel goed in. (Kom ik weer die arm tegen waar ik dan soms de neiging krijg om in te happen.)

Halverwege de dag doe ik graag mijn middagslaapje en dan kan ik heerlijk liggen spinnen en  kneden met mijn pootjes in mijn zachte mandje. Of ik zoek het hogerop in mijn king size krabmeubel! Over het algemeen moet je mij dan met rust laten en niet aan mij zitten frunniken. Ik ben er nog niet zo goed in dat mensen mij willen aaien.

Kortom…. eigenlijk vind ik mij zelf te leuk!

Wat de wensen lijst is voor een fijn huisje voor mij;

  • Mensen met enige kattenervaring
  • Houdt van katten-humor
  • Niet bang voor mijn tandjes
  • Veel tijd en zin om met mij te spelen
  • Fijne tuin om in te struinen
  • Geen andere huisdieren
  • Creatief en vindingrijk om mij te helpen samen de beste vrienden te worden.

Kom jij eens bij mij op bezoek?

Heeft u interesse om Vulcan te adopteren? Vul dan het formulier in onder ÔÇśNeem contact opÔÇÖ en mail dit naar┬ákat@haagsdierencentrum.nl

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Vulcan een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Vulcan

Kan je Vulcan niet adopteren maar wil je graag iets voor Vulcan doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Vulcan helpen!

Vulcan zegt dankjewel!