Naam Robin
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur zwart
Leeftijd 1 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik je ken graag
Verlegen in het begin
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten alles kan, balkon, tuin maar ook binnen in groot huis
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Robin is een pittig wijfie, dat zich niet zo makkelijk op de foto laat zetten ;). De eerste dagen in het asiel mauwde ze erbarmelijk en aan een stuk door, als je in de buurt kwam kon ze je slaan. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen en is ze nog steeds graag aanwezig, maar nu door aandacht te vragen met kopjes geven. Ze is echt toe aan een thuis, waar mensen haar laten weten dat ze welkom is. Dat ze lekker mag schooieren door het hele huis en waar speeltjes en krabpalen zijn om zich op uit te leven.

Haar eerste levensjaar was geen feest denken we, dus dat moet van nu af aan veranderen! Ben je alleen of met z’n twee, heb je geen kinderen of andere viervoeters in huis en denk je dat je deze meid de time of her life kunt geven? Vul dan snel het formulier in onder ‘neem contact op’ en stuur het op naar kat@haagsdierencentrum.nl  Wij nemen dan contact met je op!

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Robin een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Robin

Kan je Robin niet adopteren maar wil je graag iets voor Robin doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Robin helpen!