Ranger Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Ranger
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur wit-rood
Leeftijd 6 jaar
Geboren 01/07/2016
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
Kan naar buiten Tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Begin juli kwam hij binnen, we weten het nog goed. Hij zat onder de vlooien en had veel korsten op zijn huid. En wat was ie boos! Optillen was niet aan de orde want dan gilde hij de boel bij elkaar en hij ontplofte als hij maar dacht dat je aan zijn eten wilde komen. Maar hij moest wel gekamd worden om alle vlooienpoep te verwijderen. Bij het bezoek aan onze dierenarts bleek dat hij een afgebroken hoektand had. Deze is netjes verwijderd, waardoor soms zijn lip even blijft ‘hangen’ wat hem echt te leuk maakt (dit weet hij zelf niet). Helaas was ie toen nog niet klaar, want Ranger bleek last te hebben van entropion, aan beide ogen. De oogleden waren naar binnen gekruld, waardoor de haartjes op het hoornvlies prikten. Na een ooglidcorrectie aan beide ogen, was het revalideren, met een kap. Geluk bij een ongeluk, hij mocht deze tijd doorbrengen in een dubbel hok vlakbij de kliniek. De hele dag aanspraak, bemoedigende woordjes, brokjes en knuffelsessies. Zijn boosheid verdween en inmiddels is hij een super lieve kater geworden die zijn zwerversbestaan ver achter zich wil laten en op zoek is naar een liefdevol thuis.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Ranger een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Ranger

Kan je Ranger niet adopteren maar wil je graag iets voor Ranger doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Ranger helpen!