Pieter Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Pieter
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur zwart wit
Leeftijd 8 jaar
Geboren 01/05/2014
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, voorzichtig
Verlegen kan dingen spannend vinden
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Pieter is 8 jaar, lekker speels en houdt van gezelligheid. Hij zoekt je dan ook graag op. Als er genoeg gespeeld is pakt hij graag een momentje van rust. Aanraking vindt hij fijn, maar ook wel een beetje spannend. Doe je het rustig, dan trekt hij snel weer bij. Kammen vindt ie echt niet leuk, hij bijt in de kam. Heel rustig introduceren en lekkers helpt. In het asiel heeft Pieter niesziekte gehad, maar is daar weer goed van opgeknapt.

Sociale kater, die doordat ie ergens van schrikt of iets eng vindt kan bijten. Daarom plaatsen wij hem graag in een rustige, stabiele omgeving waar men wel voldoende tijd heeft om met hem te spelen. Pak het rustig aan en laat Pieter lekker tot zichzelf komen dan heb je er een fantastisch gezellig maatje aan!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Pieter een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Pieter

Kan je Pieter niet adopteren maar wil je graag iets voor Pieter doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Pieter helpen!