Naam Moos
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur zwart-wit
Leeftijd 3 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik tijd heb
Verlegen nee
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 12 jaar
Kan naar buiten voor Moos is een tuin een must
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Hallo, ik ben Moos. Ik ben drie. In augustus verleden jaar nam ik mijn intrek in het asiel, natuurlijk niet vrijwillig maar ‘shit happens’. Ik kreeg een plekje in een mooie grote kamer met nog allemaal lotgenoten, pardon, soortgenoten. Om de beurt mochten wij uit ons hokje om de poten te strekken. Of om lekker een luchtje te scheppen in de buitenkennel. Nou, dan ging ik los, ik zat zelfs tussen het plafond. En dat terwijl ik toen veel dikker was dan nu. Maar op de een of andere manier ging het mis, want ik kon het niet laten om tegen de wanden van het hokje te plassen. Dag in dag uit. Tja, dan ga je door de molen hoor. Urine onderzoek en dieetbrokjes. Controle op controle. Omdat het niet stopte en er ook geen medische oorzaak was, werd ik verhuisd naar een andere kamer, helemaal alleen, zodat ik ook geen last kon hebben van andere katten. Met het ‘wild’ plassen ging het beter, maar ik voelde me zo verdomd alleen. Er kwamen wel steeds mensen langs met vierpotige keffende collega’s, maar die liepen ook weer door. En ik maar mauwen: ‘Ik wil aandacht, ik wil spelen!’ Al snel kwam er een andere kamer vrij, met een geweldig buiten en hier heb ik het meer naar m’n zin. Ik heb twee toiletten, een dicht en een grote open, allebei met grit, dat vind ik toch het lekkerst. O ja, buiten staat er ook nog een, ik word echt goed verzorgd door mijn lieve personeel. En ‘wild plassen’ doe ik al lang niet meer.

Ik ben een hartstikke leuke vent, een blij ei noemen ze dat hier. Mijn zwarte-witte vacht glanst prachtig en ik heb een knappe snuit.  Waar ik zo blij van word is gezelligheid en mensen die met me willen spelen.  Met hengels en muisjes, het kan mij niet gek genoeg zijn. Ik heb in ieder geval energie voor tien. Ben jij ook op zoek naar bruis in je leven, heb je echt de tijd om lang met mij te spelen en  laat je me niet alleen, dan word ik misschien jouw leukste thuis.  Kom je alsjeblieft snel kennis maken, Moos. (Pstt… je moet op de knop ‘Neem contact op’ klikken en het formulier invullen…)

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Moos een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Moos

Kan je Moos niet adopteren maar wil je graag iets voor Moos doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Moos helpen!

Moos zegt dankjewel!