Merijn Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Merijn
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur smoke-wit
Leeftijd bijna twee jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik tijd heb
Verlegen nee
Kan bij katten misschien
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 12 jaar
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Leuke, jongedame, die het druk heeft met spelen, af en toe tijd maakt voor een knuffel en weer op weg is naar de volgende uitdaging. Merijn heeft spel agressie, gromt als ze een speeltje heeft en is niet van plan het te delen. We zoeken daarom om een rustig huishouden met eventueel oudere kinderen, die weten dat ze het speeltje niet af moeten pakken. Haar houding t.o.v. andere katten is wisselend, soms vindt ze ze leuk, maar ze kan ze ook wegblazen. Merijn is in april bij ons binnengekomen, heeft haar vier kittens opgevoed, last gehad van de darmparasiet Giardia en ook nog van niesziekte. Tijd voor deze meid om na een turbulente tijd naar een fijn thuis te gaan en aan haar echte poezenleven te beginnen.

Heb je een tuin en kun je Merijn de ruimte geven die ze nodig heeft, ben je er als ze komt voor een knuffel? Wil je kennismaken? Vul dan het formulier in onder  ‘Neem contact op’ en stuur  het op.

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Merijn een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Merijn

Kan je Merijn niet adopteren maar wil je graag iets voor Merijn doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Merijn helpen!