Makker Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Makker
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur rood-wit
Leeftijd 4 jaar
Geboren 01/03/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen als hij je kent wel
Verlegen ja
Kan bij katten onbekend
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Oh Makker, wat verblijf je al een lange tijd bij ons… Heel veel urine onderzoeken verder, is Makker dan eindelijk klaar om te vertrekken.

Makker is een bang katertje, waarbij we al veel uit de kast hebben moeten trekken om hem uit zijn schulp te krijgen. Nou hielp het ook niet mee dat hij veel medische onderzoeken heeft moeten ondergaan en hij is ook nog een tijdje niet lekker geweest bij ons. Inmiddels hebben we het wel weer aardig goed gemaakt, maar ons 100% vertrouwen doet deze makker nog (steeds) niet.

Bij mensen die hij een beetje kent en vertrouwt, durft Makker steeds meer en kletst hij graag met je mee. Hij is vocaal en je kunt hele gesprekken met hem voeren. Hij vindt het fijn om met een borsteltje en af en toe ook met handen geaaid te worden. Als hij op z’n gemak is ploft hij zo voor je neer en laat hij zijn mooie buikje zien; rollen kan hij namelijk als de beste. Maar Makkertje blijft wel op zijn hoede hoor, als je een onverwachte beweging maakt, is hij ook zo weer weg. Bij mensen die hij niet kent en vertrouwt laat hij zich niet zien, wel horen: door heel hard te blazen. Weet, dat als je bij hem op bezoek komt, je dit ook zult zien en niet te veel van hem moet verwachten.

Makker is hier graag in zijn buitenkennel te vinden, en heeft recent zelfs een vogeltje gevangen in zijn buitenkennel. Als hij gewend is zou hij een fijne tuin dus erg op prijs stellen. I.v.m. problemen met zijn blaas moet er de komende periode elk kwartaal een urine-onderzoek bij Makker gedaan worden. Hij verdient het zo om te verhuizen naar een eigen huis, wie weet bij jou?

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Makker een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Makker

Kan je Makker niet adopteren maar wil je graag iets voor Makker doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Makker helpen!

Makker zegt dankjewel!