Makker en Aiko Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Makker en Aiko
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur rood wit
Leeftijd 5
Geboren 01/03/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen pas als hij je goed kent
Verlegen ja
Kan bij katten samen met Aiko
Kan bij honden nee
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten ja, graag een tuin
Chipcode/kenmerk ja
Naam Makker en Aiko
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur rood wit
Leeftijd 3
Geboren 01/08/2019
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Pas als ik je goed ken
Verlegen ja
Kan bij katten samen met Makker
Kan bij honden nee
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten ja, graag in de tuin
Chipcode/kenmerk ja

Omschrijving

Makker en Aiko zijn (hoogst waarschijnlijk) 2 broers. Ze een paar maanden na elkaar gevonden op nagenoeg dezelfde plaats. En aangezien ze ook nog heel veel op elkaar lijken. Zo’n beetje dezelfde leeftijd hebben (een jaar of 5, en dit is los van elkaar geschat). Kan het bijna niet anders dan dat ze familie zijn.

 

Een ander dingetje wat ze gemeen hebben is dat ze hier in het asiel kampten met blaasproblemen. Dan weer de ene, dan weer de ander, soms ook samen. Maar eigenlijk nooit allebei niet. Om deze reden hebben we besloten ze op te vangen bij een pleegopvangadres. Hier knapten ze duidelijk van op en jawel; de blaasproblemen zijn weg! Wel zullen ze op speciaal dieet moeten blijven.

 

Hoog tijd om eindelijk een permanent huis voor ze te vinden!

 

Makker is de angstigste van de twee en wil je soms ook nog wat op afstand proberen te houden door te blazen. Maar als je daar niet op in gaat en hier goed mee om gaat, zal je zien dat hij eigenlijk gewoon een lieve kat is. Maar hij houdt gewoon van rust.

Aiko is ook zeker geen held, maar is wel de dapperste van de twee. Hij zoekt je veel sneller op, komt kopjes geven, omrollen en zal hierbij (als je goed luistert, want hij doet het heeel zacht) gaan spinnen.

 

Samen zijn ze heel schattig, ze zoeken elkaar echt op, mauwen naar elkaar als de ene de ander nodig heeft, liggen samen in een mandje en geven elkaar kopjes. Maar soms meppen ze elkaar ook wel eens op hun kop. Nog een reden om aan te nemen dat ze familie zijn van elkaar.

 

De mannen zoeken een rustig huis, zonder kleine kinderen of andere dieren. Bij mensen die ze de tijd geven om te wennen.

 

 

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Makker en Aiko een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Makker en Aiko

Kan je Makker en Aiko niet adopteren maar wil je graag iets voor Makker en Aiko doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Makker en Aiko helpen!