Naam Magic
Geslacht Mannelijk
Ras europese korthaar
Kleur zwart-wit
Leeftijd volwassen
Geboren 01/07/2015
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen als ik je ken, heerlijk
Verlegen nee
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten graag een groot bslkon
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Omdat Magic andere katten echt heel erg stom vindt, is het asiel niet echt een goede plek voor hem. We durven te zeggen dat er een hele leuke kat in hem schuilt, maar zodra hij andere katten ziet, raakt hij al in de stress. Voor Magic zijn we dus op zoek naar een rustig, gezellig thuis. Want als hij je eenmaal kent is hij graag bij je in de buurt. Hij kwam onder de vlooien en de korsten binnen, we weten verder niets over zijn verleden, maar echt leuk zal het niet geweest zijn. Omdat hij last heeft van blaasgruis, mag hij alleen Urinairy dieetvoer hebben. Dat is geen probleem want hij vindt het lekker.

Wie gaat er voor deze lekkere vent, die in de juiste omgeving graag wil uitbloeien? Vul snel het formulier in onder ‘Neem contact op’ en stuur het op naar kat@haagsdierencentrum.nl

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Magic een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Magic

Kan je Magic niet adopteren maar wil je graag iets voor Magic doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Magic helpen!