Lord…. Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Lord….
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur rood wit
Leeftijd 2 en een half jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, maar kort
Verlegen nee
Kan bij katten onbekend
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 16 jaar
Kan naar buiten ja, absoluut een tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Je ziet het al een beetje aan z’n hoofd, Lord is geen saaie piet. Het is een kereltje dat heel veel uitdaging nodig heeft en zeker een tuin. Spelen is veel leuker dan aaien, aaien mag wel maar niet te lang. Lord vindt het best leuk om af en toe naar je benen te grijpen en kan met spelen spel agressie laten zien. We zeggen het maar zoals het is, dan weet je waar je aan begint! We plaatsen hem niet bij een gezin met kinderen jonger dan 16 jaar. Toch geloven wij erin dat als Lord een goede begeleiding krijgt, met veel speelsessies en uitdaging dat het een fantastisch lieve kater kan worden. Hij heeft gewoon in z’n beginjaren dit allemaal gemist en kan het niet helpen. Zijn toiletten heeft hij het liefst gevuld met grit (geen houtkorrel). Of hij met andere katten of een hond kan, is nog niet getest. Momenteel eet hij Urinary Calm Trovet.

Welke ervaren kattenmensen helpen deze jongeman aan een stabiel en veilig thuis, waar hij op een leuke manier nog een hoop kan leren en waar hij lekker in de tuin kan scharrelen. Het verblijf in het asiel draagt natuurlijk niet bij aan een andere kijk op een katerleven.

Zie je in Lord veel meer dan wat hij nu laat zien en ga je dat eruit halen? Super! Vul snel het formulier in onder ‘Neem contact op’.

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Lord…. een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Lord….

Kan je Lord…. niet adopteren maar wil je graag iets voor Lord…. doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Lord…. helpen!