Naam Kodak
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur zwart-wit
Leeftijd 2 jaar
Geboren 01/07/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik er zin in heb
Verlegen nee
Kan bij katten ABSOLUUT NIET
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Kodak doet z’n best voor de fotosessie, laat zich van alle kanten zien, ook van de goede :). Wat was hij boos toen ie binnenkwam. Blazen, grommen, bijten, hij liet geen manier ongebruikt om te laten zien dat ie ‘not amused’ was. Langzaam aan is het beter geworden en aaien is nu heerlijk, rustig, want hij kan nog schrikken. We hebben geconstateerd dat Kodak voernijd heeft, kom niet in de buurt van zijn gevulde etensbakje want hij zorgt ervoor dat je dat niet meer doet. Een voerspel en meerdere keren voer aanbieden op een dag is het advies.

Kortom, Kodak is er een met karakter, geen saaie jongen, maar hij weet wat hij wil. Wij zoeken mensen met kattenervaring, die alleen hun eigen bordje leeg eten, die om kunnen gaan met een wat moeilijker kat en hem ook voldoende afleiding en speelplezier kunnen geven. En die natuurlijk van ‘m houden.

Als je voor deze leukerd wil gaan, vul dan snel het formulier in onder ‘Neem contact op’ en misschien zitten jullie straks samen op de bank.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Kodak een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Kodak

Kan je Kodak niet adopteren maar wil je graag iets voor Kodak doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Kodak helpen!