Naam Kitty
Geslacht Vrouwelijk
Ras Huiskat langhaar
Kleur Lapje
Leeftijd 14,5 jaar
Geboren 01/01/2008
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja als ze je kent
Verlegen ja
Kan bij katten nee
Kan bij honden nee
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten balkon of binnen
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Aan de ogen van Kitty is goed te zien dat ze al aardig wat jaartjes achter de rug heeft. Met haar ruim 14,5 jaar is ze een echte senior. Maar met deze leeftijd komen er ook vaak wat gebreken om de hoek kijken, zo ook bij Kitty. Ze heeft spondylose in haar rug, hiervoor krijgt zij dagelijks pijnmedicatie.

Kitty is al een tijdje geleden als vondeling bij ons binnen gekomen. Ze is en was erg timide, je mag niet zomaar aan haar mooie vachtje zitten namelijk. Ze is hierin erg kieskeurig wie ze leuk vind en/of ze er zin in heeft. Als Kitty er geen behoefte aan heeft of als je haar te snel benadert, haalt ze uit. Als ze je kent en als je haar rustig benadert, vind ze het stiekem wel fijn om geaaid te worden. Niet te lang hoor, en het liefst bij haar kopje, dan gaat ze lekker spinnen en als je echt de juiste plek weet te raken, kwijlt ze er ook nog bij.

Kitty is echt al op leeftijd, en heel eerlijk, we weten niet hoelang Kitty nog heeft. Ze staat al op een flinke dosering pijnmedicatie, en het is maar de vraag hoe lang ze het hier nog goed op doet. Haar toekomstige eigenaar(en) moet zich hier goed van bewust zijn. We gunnen haar echter wel nog een fijn warm laatste mandje.

Heeft u interesse om Kitty  te adopteren? Mail dan naar kat@haagsdierencentrum.nl

Omdat wij een zo goed mogelijke match willen maken, zou het fijn zijn als u alvast de onderstaande vragen wilt beantwoorden en deze mee te sturen in de mail.

  1. Uit hoeveel leden bestaat jouw/jullie gezin??
  2. Hebben jullie eerder katten gehad?
  3. Hoelang is de kat alleen thuis?
  4. Heeft u een buitenruimte waar de kat mag komen? Balkon/tuin
  5. Wat zoeken jullie voor kat? Leeftijd, karakter….
  6. Heeft u er bezwaar tegen als de kat dieetvoer nodig heeft?
  7. Ook zouden wij graag uw telefoonnummer ontvangen.

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Kitty een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Kitty

Kan je Kitty niet adopteren maar wil je graag iets voor Kitty doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Kitty helpen!

Kitty zegt dankjewel!