Juliën Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Juliën
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur wit-rood
Leeftijd 4 jaar
Geboren 01/06/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, hij moet je wel eerst een beetje kennen
Verlegen in het begin
Kan bij katten onbekend
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 16 jaar
Kan naar buiten tuin of groot balkon
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Wat een lief koppie he, je gaat er toch zo voor… Julien is een beetje verlegen en schrikt als je hem onverwachts of te snel benadert. Als ie je eenmaal kent en je vertrouwt is het hek van de dam en maakt hij zich graag op voor een lekkere aaisessie. Hij is binnengekomen als een ongecastreerde kater, dat is inmiddels verholpen, maar mist wel het laatste stukje van z’n staart.

Voor Julien (4 jaar) zijn we op zoek naar een rustig thuis zonder kleine kinderen, maar graag met een balkon of tuin, zodat hij ook wat buiten kan scharrelen.

Zie je het gezelschap van deze wit rode jongen wel zitten en heb je een apart kamertje waar hij rustig kan wennen? Kun je je knusse avonden voorstellen met Julien op de bank naast je? Beantwoord dan snel de vragen onder ‘Neem contact op’ en verstuur het formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Juliën een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Juliën

Kan je Juliën niet adopteren maar wil je graag iets voor Juliën doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Juliën helpen!