Naam Judas
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur Rood
Leeftijd
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik er zin in heb
Verlegen nee
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten ja, tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Deze knappe kerel  is eerder geplaatst geweest maar retour gekomen. De reden was dat hij de eigenaar zou aanvallen. Tijdens zijn verblijf in het asiel hebben wij dit gedrag niet gezien. Wel zien we dat Judas een imposante kater is die je in z’n waarde moet laten en niet onder druk moet zetten.

Bij ons verblijft hij in een kamer met een buiten ren, waar hij graag in zit. Hij kijkt graag naar alle asielhonden die voorbij komen als ze worden uitgelaten.  Toch weer een beetje afleiding.

Wat Judas nodig heeft is een stabiel en rustig thuis zonder andere dieren. Het liefst mensen met kattenervaring die aanvoelen wanneer de grens is bereikt en niets van hem ‘willen’. Een tuin is zeker nodig en het beste is als deze afgeschermd is. Judas is niet gecharmeerd van andere katten.

Hoe mooi ook de kamer in het asiel is waar Judas nu woont, hij moet ‘m delen met andere katten en daardoor zit hij ook wel eens in zijn hok. Dit vindt hij echt niks en hij laat ons weten dat we nu een goed thuis voor hem moeten zoeken. Zo gezegd, zo gedaan.

Denk je dat je Judas kunt geven waar hij behoefte aan heeft? Vul dan het formulier onder ‘Neem contact op’ . Natuurlijk kunnen wij je ook aanvullende info en tips geven.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Judas een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Judas

Kan je Judas niet adopteren maar wil je graag iets voor Judas doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Judas helpen!