Naam John
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur rood-wit
Leeftijd 1 jaar
Geboren 01/06/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja
Verlegen nee
Kan bij katten onbekend
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen ja, vanaf 12 jaar
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Lief, actief en ondernemend. Dat zijn de woorden waar we John (1 jaar) mee kunnen omschrijven. Deze vent houdt ervan om naar buiten te gaan om te zien wat daar te beleven is. Als hij thuis is wil hij – als hij daar tijd voor heeft en zin in heeft – best geaaid worden, maar rustig aan. Omdat hij in het begin onder druk nog wel kon uithalen, plaatsen we hem niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar.

John had toen ie binnenkwam een oude breuk in zijn achterpoot, daarvoor kreeg hij een aantal weken hokrust voorgeschreven. Dat viel natuurlijk niet mee, maar de breuk is goed geheeld. Wel vragen we de nieuwe baasjes zijn locomotie goed in de gaten te houden.

Wij zoeken een thuis voor John met tuin en mensen met voldoende tijd om met hem te spelen en te knuffelen. Lijkt het je leuk om je huis en je leven met John te delen? Vul dan snel het formulier in onder ‘Neem contact op’ en verzend het. We nemen z.s.m. contact met je op!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je John een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan John

Kan je John niet adopteren maar wil je graag iets voor John doen? Met een van de onderstaande donaties kun je John helpen!