Naam Jens
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur wit-zwart
Leeftijd 2 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik u ken
Verlegen in het begin
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 16 jaar
Kan naar buiten graag een groot balkon of tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Knappe jongen van 2 jaar. Rustig type, dat de mens eerst uit de boom kijkt. Geef hem eens ongelijk. Als ie je niet kent is hij in het begin verlegen, weet hij dat je OK bent dan zien we ‘blije’ voeten, kan hij lekker spinnen en blijkt hij een grote lieverd. Rustig benaderen met wat lekkers, dan is aaien geweldig. Eten is zijn grootste passie, en als het niet snel genoeg gaat, wil hij wel eens een pootje of een hapje helpen. Hij is dan zo geobsedeerd dat hij vergeet om zich netjes te gedragen. Vandaar dat we hem niet in een gezin met kinderen jonger dan 16 jaar plaatsen.

We zoeken voor Jens een rustige omgeving, hij heeft tijd nodig om aan je te wennen. Andere katten vindt hij te druk, dus graag een thuis zonder andere viervoeters. Personeel met ervaring is een pre om zijn eetpassie positief kunnen begeleiden. Een voerspel is een aanrader (dat heeft hij in het asiel ook). Heb je een tuin dan is dat fijn, maar Jens neemt ook genoegen met een groot balkon. Naast eten is spelen ook leuk!

Denk je dat je de juiste omgeving hebt voor Jens en hem kan bieden wat hij nodig heeft, klik dan op ‘Neem contact op’ vul het formulier in en wie weet maken jullie binnenkort kennis.

 

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Jens een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Jens

Kan je Jens niet adopteren maar wil je graag iets voor Jens doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Jens helpen!