Hunter Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Hunter
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur rood met klein beetje wit
Leeftijd 2 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja. maar rustig aan en niet oppakken
Verlegen ja
Kan bij katten nee
Kan bij honden nee
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten ja, tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Lieve schat van 2 jaar, vraagt een liefdevol en rustig thuis zonder andere viervoeters en zonder kinderen (teveel stress).  Hij vindt het best fijn om geaaid te worden, maar niet te lang en hij wil ook niet opgepakt worden. Hij heeft bij ons blaasgruis gehad en staat daarom op dieetvoer. Ook hebben we lange tijd zijn ogen moeten zalven, maar die zijn nu weer helemaal OK. Kwam binnen met oude bijtwonden aan zijn staart en had ook verhoging. Hunter heeft daarom diverse onderzoeken gehad.

Deze lieve kerel is wat angstig en schrikt snel. Een rustig thuis is daarom ook ‘the best place to be’ voor hem, met een tuin om lekker in te kunnen scharrelen. Hij is best nieuwsgierig dus als hij eenmaal gewend is, komt ie graag kijken wat je aan het doen bent .

Past deze lieverd helemaal bij jou denk je? Vul dan het formulier onder ‘neem contact op’ en we spreken elkaar!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Hunter een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Hunter

Kan je Hunter niet adopteren maar wil je graag iets voor Hunter doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Hunter helpen!