Hunter Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Hunter
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur rood met klein beetje wit
Leeftijd 2,5 jaar
Geboren 15/04/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja als ik zin en tijd heb
Verlegen een beetje
Kan bij katten nee
Kan bij honden nee
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten ja, tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Deze rooie boef van ruim 2 jaar, vraagt een liefdevol en rustig thuis zonder andere viervoeters en zonder kinderen. Hunter heeft eerder het huis gedeeld met een hond maar dat ging niet goed.

Kinderen zijn te druk voor hem. Maar als je hem zo ziet in het asiel kan hij er zelf ook wel aardig wat van! Hunter gaat graag op onderzoek uit en houdt wel van sprintjes trekken. Hij is gewend om in de tuin te kunnen scharrelen maar zal niet heel ver weg gaan van zijn huis. Hij is soms een held op sokken en het is dan erg fijn als je weer snel naar binnen kunt rennen!

Andere katten vind hij maar niks. Hunter zoekt ze wel op maar dat draait eigenlijk alleen maar uit op een potje knokken. Geen goed idee dus om hem met andere katten te laten wonen.

Aangezien hij in het asiel omringt is door andere katten heeft hij bij ons blaasgruis gehad en staat daarom op dieetvoer. Ook hebben we lange tijd zijn ogen moeten zalven, maar die zijn nu weer helemaal in orde.

Hunter vindt het best fijn om geaaid te worden, maar niet te lang en hij wil ook niet opgepakt worden. Hij is best nieuwsgierig dus als hij eenmaal gewend is, komt ie graag kijken wat je aan het doen bent .

Past deze lieverd helemaal bij jou denk je? Vul dan het formulier onder ‘neem contact op’ in en we spreken elkaar!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Hunter een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Hunter

Kan je Hunter niet adopteren maar wil je graag iets voor Hunter doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Hunter helpen!

Hunter zegt dankjewel!