Filini Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Filini
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur wit-zwart
Leeftijd 7 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik er zin in heb
Verlegen
Kan bij katten nee!
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Ja, goed gelezen, Filini heeft zo haar wensen ­čÖé Ze is bij ons gekomen door een vangactie, dus is waarschijnlijk gewend geweest om buiten te lopen. Ze houdt heus wel van een aaitje, maar niet te lang en geen druk op haar zetten want dan bijt ze.

Ze is op zoek naar een rustig onderkomen waar men haar grenzen respecteert en niet te veel van haar verwacht. Haar toilet graag vullen met grit (ipv houtkorrels) en o ja, ze houdt niet van blikvoer. Andere katten zijn geen optie, ze kan er niet mee door de bocht en wil de enige zijn in haar kasteel.

Heb je een kasteel, mag ook iets minder hoor, maar wel een tuin? Denk je dat je een meid die weet wat ze wil en dat ook aangeeft kan waarderen en vooral een goed thuis kunt bieden? Reageer dan snel onder ‘Neem contact op’!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Filini een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Filini

Kan je Filini niet adopteren maar wil je graag iets voor Filini doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Filini helpen!