Fellow Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Fellow
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur zwart/wit
Leeftijd 4,5 jaar
Geboren 01/09/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik er zin in heb
Verlegen nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 14 jaar
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Hoi,

Ze hebben mij Fellow genoemd. Ik zit hier al een paar weekjes en baal er een beetje van dat ik nog niet ben opgehaald door iemand. Nu hoorde ik laatst de verzorgers zeggen; “tja…. Fellow, in welk huisje zou hij nu goed passen?”

Nu, dan zal ik mij zelf maar voorstellen. Ik ben een mooie zwarte kater met een goed gevulde buik. Als je mijn kamer binnen komt lopen vind ik dat erg gezellig en kom ik je graag gedag zeggen. Ik geef dan graag kopjes aan je benen en je mag mijn mooie zwart vachtje even aaien. Omdat ik je nog niet zo goed ken wil ik niet dat je te amicaal bent en te lang doorgaan met aaien vind ik dan ook niet zo’n goed idee.

Ik deel mijn kamer met een andere rooie je-weet-wel kater. ’s Nachts mag hij los en ik lekker overdag. Dat vind ik wel prima zo, want overdag staat het raam open en kan ik een frisse neus gaan halen. Helemaal met het voorjaar in de lucht wordt ik daar erg blij van. Een huisje met een tuin is voor mij dan ook een eis ­čÖé

Als je je best doet voor mij vind ik het ook leuk om samen te spelen met een touwtje of een muisje.

Kom je gauw eens bij mij kijken alsjeblieft?

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Fellow een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Fellow

Kan je Fellow niet adopteren maar wil je graag iets voor Fellow doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Fellow helpen!