Naam Erya
Geslacht Vrouwelijk
Ras Huiskat
Kleur Schildpad-wit
Leeftijd 2 jaar
Geboren 01/08/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen nog te eng
Verlegen ja
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 16 jaar
Kan naar buiten Tuin !
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Erya kwam binnen met maar liefst zes kittens en heeft er samen met ons een hele klus aan gehad om het stel (op) te voeden. Ze was een goede moeder en liet niet merken dat zes best veel is. Gelukkig zijn ze nu allemaal goed terecht gekomen en mag Erya weer aan zich zelf denken. Het is een verlegen poesje waar je echt met geduld en veel liefde een band mee moet opbouwen. Ze vindt aaien nog te eng, maar draait wel om je heen als je in de kamer bent.

Een rustig thuis zal voor haar geweldig zijn, met personeel dat voor haar eten zorgt, een schoon toilet, een lekker mandje en met haar speelt, want dat vindt ze leuk!

Geef jij deze lieverd een plek in je huis en hart? Laat het snel weten, vul het formulier in onder ‘Neem contact op’, je krijgt er geen spijt van!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Erya een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Erya

Kan je Erya niet adopteren maar wil je graag iets voor Erya doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Erya helpen!

Erya zegt dankjewel!