Naam Elena
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur zwart
Leeftijd 4 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja! Maar moet je wel eerst leren kennen.
Verlegen ja in het begin
Kan bij katten bij rustige katten of geen katten
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 12 jaar
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Lief poesje dat eerder met katten heeft samengewoond, ze vond dat ok, maar was er niet dol op. Als ze je nog niet kent, kan ze wat verlegen zijn, maar als het ijs gebroken is, vindt ze aanraking heerlijk. Ze houdt ook van rust, zijn er teveel mensen in de ruimte dat trekt ze zich terug. Ze snakt ernaar om naar buiten te gaan, dus een tuin zou heel fijn zijn.

We zagen dat ze kleine plasjes deed, bij onderzoek bleek dat ze wat blaasgruis had. Vandaar dat ze op Urinairy dieetvoer staat. Omdat de overgang naar een nieuw thuis ook stress veroorzaakt, mag haar nieuwe eigenaar na twee weken kosteloos nog een urinetest in onze kliniek laten doen ter controle.

Elena houdt van een toilet dat pico bello in orde is, graag twee kattenbakken met grit.

Kun en wil je dit lieve meisje geven wat ze nodig heeft? Vul dan snel het formulier in onder ‘neem contact op’ en wie weet heb je binnenkort een afspraak!

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Elena een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Elena

Kan je Elena niet adopteren maar wil je graag iets voor Elena doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Elena helpen!