Deela (Projectkat) Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Deela (Projectkat)
Geslacht Vrouwelijk
Ras Huiskat
Kleur Wit-zwart
Leeftijd 3 jaar
Geboren 01/05/2019
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Nee, nog erg bang
Verlegen Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Balkon of binnen
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Lieve Deela is 3 jaar en als ‘zwervertje’ binnengekomen in het asiel. Ze vindt het mensen heel eng (lees: ze is heel angstig) en bromt en blaast als een bezetene als je haar wil benaderen. Met lekkers kun je haar een beetje paaien en kort aaien. We doen dat met een babyborsteltje aan een lange stok, daar leggen we eerst lekker snoep op om haar eraan te laten wennen totdat ze het niet meer zo eng vindt. Het is een lang proces, geduld, geduld.

Voor Deela zijn we op zoek naar een rustig, veilig thuis zonder andere viervoeters of kindertjes. Degene die voor haar gaat kan het beste met een bench beginnen, korte aaisessies houden en alles wat eng is proberen leuk te maken. Ze kan ook slaan of spugen uit angst, belangrijk is dan om je hand toch stil te houden en niet terug te trekken en wachten totdat ze rustiger wordt.

Deze lieverd verdient het om minder angstig te zijn en een ‘normaal’ kattenleven te kunnen leiden. Haar nieuwe baasje zal haar daarbij moeten helpen. Wat je ervoor nodig hebt is tijd, heel veel geduld, liefde en vertrouwen dat het uiteindelijk goed komt.

Heb je serieuze interesse in Deela mail dan naar kat@haagsdierencentrum.nl

Intussen gaan wij natuurlijk door met socialiseren!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Deela (Projectkat) een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Deela (Projectkat)

Kan je Deela (Projectkat) niet adopteren maar wil je graag iets voor Deela (Projectkat) doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Deela (Projectkat) helpen!

Deela (Projectkat) zegt dankjewel!