Cheers Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Cheers
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur rood-wit
Leeftijd 4 jaar en 1 maand
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja!
Verlegen nee
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Cheers is een leuke, gezellige meid die erg op aandacht is gesteld. Aaien is geweldig, ze weet van gekkigheid niet wat ze moet doen. Alleen: oppakken, nee, daar houdt deze dame niet van. Ze heeft het asiel nu wel gezien en is op zoek naar een toffe familie zonder andere katten. Want andere katten zijn volgens Cheers stom.

Toen ze binnen kwam bij ons kwam ze niet alleen, maar had een legertje vlooien bij zich en korstjes op haar rug bij de staart. Haar nieuwe baasje moet daar alert op blijven.

Cheers heeft blaasgruis gehad en krijgt preventief urinary brokjes, ook plast ze hoog dus wilt graag een hoge dichte bak met grit.

Ben jij in voor een gezellig praatje en heb je genoeg tijd om met haar te knuffelen, reageer dan snel onder ‘Neem contact op’ !

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Cheers een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Cheers

Kan je Cheers niet adopteren maar wil je graag iets voor Cheers doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Cheers helpen!

Cheers zegt dankjewel!