Cheddar Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Cheddar
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur lapje
Leeftijd 3 jaar
Geboren 01/03/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik u ken en als ik zin heb
Verlegen ja in het begin
Kan bij katten Nee!
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen vanaf 16 jaar
Kan naar buiten tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Hallo, ik ben Cheddar, leuk smoeltje heb ik he? Toen ik hier binnenkwam had ik allemaal wondjes die gehecht moesten worden. Gelukkig was hier de dierenarts die het allemaal weer mooi heeft gefikst. Ik wil graag een thuis waar ik gewoon mag zijn wie ik ben, ik houd van knuffelen maar geeft wel mijn grenzen aan. Oppakken vind ik heel stom. Ben dan ook niet geschikt om bij kleine kindertjes te wonen. Heel graag wil ik in de tuin kunnen scharrelen op zoek naar van alles en nog wat. Mijn toilet heb ik graag met een kap er overheen en gevuld met grit. Ik sta tijdelijk op Urinairy brokken maar als ik een thuis heb gevonden zal dat vast afgebouwd mogen worden.

O, in het begin moet je me wel even laten wennen hoor…

Word jij m’n nieuwe personeel? Vul dan snel het formulier in onder ‘Neem contact op’. Ik kan al dromen van een fijn thuis waar ik welkom ben en altijd mag blijven.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Cheddar een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Cheddar

Kan je Cheddar niet adopteren maar wil je graag iets voor Cheddar doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Cheddar helpen!