Naam Capa
Geslacht Vrouwelijk
Ras Huiskat
Kleur schildpad
Leeftijd 2
Geboren 01/06/2022
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja
Verlegen nee
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen ja
Kan naar buiten balkon of tuin
Chipcode/kenmerk ja

Omschrijving

Ontmoet Capa : Onze kleine, stoere diva

Karakter : Stoer, actief , en vol energie

Capa is een kleine, maar o zo stoere kat, die het hele asiel op z’n kop zet met haar eindeloze energie en avontuurlijke geest.
Ze is altijd in beweging, op zoek naar haar volgende grote avontuur. Of ze nu achter een speelmuisje aanjaagt of een denkspelletje oplost, Capa is altijd bezigen verveeld zich nooit.

Waarom Capa speciaal is : Capa mag dan klein van stuk zijn, maar ze heeft een hart van een leeuwin. Ze is erg zelfverzekerd en weet precies wat ze wil.
Haar nieuwsgierige aard zorgt ervoor dat ze voortdurend nieuwe dingen ontdekt en onderzoekt. Ondanks haar stoere kant, heeft Capa ook een zachte kant en geniet ze van knuffels en aandacht van haar mensen. Capa heeft ook een schattige gewoonte: Ze klimt graag op je nek om de wereld van bovenaf te verkennen. Daarnaast houdt ze ervan om te rollenbollen waarbij ze zich in de meest grappige posities wringt. Ze weet altijd een lach op je gezicht te toveren!

Capa zoekt : Een gezellige familie die haar kan bijhouden. Een groot huis om rond te rennen  en spelen. Ze zou goed passen in een huishouden dat haar veel liefde en tijd kan geven, en haar kan voorzien van voldoende stimulatie om haar energieke geest tevreden te houden.

Ben jij klaar voor een avontuurlijke en liefdevolle metgezel? Maak dan snel een afspraak om kennis te maken met onze Capa. Ze kan niet wachten om je te ontmoeten
en haar nieuwe thuis te vinden. Laat je hart veroveren door haar charme en levendigheid.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Capa een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Capa

Kan je Capa niet adopteren maar wil je graag iets voor Capa doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Capa helpen!