Naam Bobo
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur Rood
Leeftijd 4 jaar
Geboren 01/06/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja
Verlegen nee
Kan bij katten onbekend
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen ja vanaf 8 jaar
Kan naar buiten tuin of bij groot huis balkon voldoende
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Bobo is een schat van een vent van 4 jaar. Hij is binnenkomen met een blaasontsteking en moest bij de gebitscontrole helaas een tand missen. Nu is hij helemaal klaar voor z’n tweede leven bij een lieve baas of baasjes die het niet erg vinden dat hij nogal vocaal is. Tenslotte is dat ook heel gezellig. Omdat hij blaasontsteking heeft gehad, krijgt hij speciaal voer ‘Urinairy’ om problemen te voorkomen. Hij plast ‘hoog’, twee hoge kattenbakken zijn aanbevolen. Bobo vindt het heerlijk om geaaid te worden.

Wil je deze lieverd voor de rest van z’n leven een super thuis bieden en ben je in het bezit van een groot balkon. Heb je voldoende tijd om hem aandacht te geven en goede gesprekken te voeren? Hopelijk hebben we dan een match. Vul snel het formulier in onder ‘Neem contact op’ en verzend het. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Bobo een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Bobo

Kan je Bobo niet adopteren maar wil je graag iets voor Bobo doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Bobo helpen!