Baukje Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Baukje
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur schildpad-wit
Leeftijd 6 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen dat is nu nog veel te eng
Verlegen ja
Kan bij katten nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten ja, tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Heel bang poesje dat gewend is geweest om buiten te lopen. Ze is zes jaar. Aanraking vindt ze nu nog doodeng, ze eet wel snoepjes uit de hand en dan mogen we voorzichtig even over haar kopje aaien. We zijn op zoek naar een rustig, liefdevol thuis bij mensen die 100% of meer voor haar willen gaan. Het zal een langdurig project worden, Baukje moet haar angst overwinnen en haar mensen gaan vertrouwen. Een gezin met kinderen of andere huisdieren is geen optie, ze kan uithalen. Ook weten we dat ze naar andere katten fel reageert.

Niet direct een schootpoes dus. Maar ergens moet toch een thuis voor haar te vinden zijn. Spreekt dit je aan en wil je juist zo’n bang diertje een thuis geven? Vul dan snel het formulier in onder ‘neem contact op’ en stuur het naar kat@haagsdierencentrum.nl Wij bellen dan met je.

Dankjewel namens Baukje!

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Baukje een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Baukje

Kan je Baukje niet adopteren maar wil je graag iets voor Baukje doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Baukje helpen!

Baukje zegt dankjewel!