Barcelona Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Barcelona
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur Cypers
Leeftijd 3,5
Geboren 01/10/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Met de borstel en als ik u ken
Verlegen Afwachtend en op afstand
Kan bij katten Onbekend
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Tuin
Chipcode/kenmerk ja

Omschrijving

Barcelona

Barcelona1

Met een grote groep zwerfkatten is Barcelona bij ons terecht gekomen. Hij begreep er allemaal niks van. Wat een gekke tweevoeters voor zijn neus. Die allemaal rare geluiden maken. Hij had dan ook de meest verbaasde blik. Het is wel begrijpelijk dat het allemaal wereld vreemd is, wanneer je buiten op straat bent opgegroeid.
Waarschijnlijk heeft hij wel wat contact met mensen gehad, want een snoepje aanpakken durfde hij nog wel. Al moest hij wel eerst even blazen om te laten weten dat hij het toch nog heel eng vond. Aaien wat is dat? Daar snapte hij helemaal niks van en omdat hij het ook heel eng vond beet of krabbelde hij dan.

Gelukkig gaat het nu al een stuk beter! Hij snapt nu steeds beter wat die gekke tweevoeters willen. Dat hij lekkere brokjes kan opeten als zij erbij zijn. Dat hij een heerlijke massage ontvangt en dat hij helemaal niet zo hoeft te blazen. Al zijn handen toch nog wel heel eng. Maar als die een borsteltje vast houden is het toch al minder eng, dat ruikt meer vertrouwd en stiekem dan toch een aai met de hand tussendoor is dan ook eigenlijk niet zo eng meer.
Barcelona krijgt speciale brokjes voor zijn blaas. Mogelijk heeft hij die in de toekomst niet meer nodig.

We zoeken voor Barcelona een huisje waar hij rustig een een band kan opbouwen met zijn baasje, met een wat vaste routine. Waar hij steeds meer kan leren dat mensen ook heel leuk kunnen zijn. En dat hij uiteindelijk als ex-straatschoffie toch nog heerlijk van een tuin kan genieten, met de gedachte dat hij dan ook weer lekker warm en droog op de bank kan ploffen.

 

Heeft u interesse om Barcelona te adopteren? Mail dan naar kat@haagsdierencentrum.nl

Omdat wij een zo goed mogelijke match willen maken, zou het fijn zijn als u alvast de onderstaande vragen wilt beantwoorden en deze mee te sturen in de mail.

  1. Uit hoeveel leden bestaat jouw/jullie gezin?
  2. Heeft u kinderen? Zo ja, welke leeftijd zijn ze?
  3. Hebben jullie eerder katten gehad?
  4. Hoelang is de kat alleen thuis? Komt daar verandering in als de maatregelen vanwege het coronavirus over zijn?
  5. Heeft u/ hebben jullie andere huisdieren? Zo ja, graag meer informatie over hun karakters/leeftijd (zijn ze bv gewend om met een kat te leven)
  6. Heeft u een buitenruimte waar de kat mag komen? Balkon/tuin
  7. Wat zoeken jullie voor kat? Leeftijd, karakter….
  8. Heeft u er bezwaar tegen als de kat dieetvoer nodig heeft?
  9. Ook zouden wij graag uw telefoonnummer ontvangen.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Barcelona een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Barcelona

Kan je Barcelona niet adopteren maar wil je graag iets voor Barcelona doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Barcelona helpen!