Japie en Dorus Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Japie en Dorus
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur wit-rood
Leeftijd 8 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik je ken
Verlegen ja
Kan bij katten alleen bij Japie
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten Tuintje nodig!
Chipcode/kenmerk
Naam Japie en Dorus
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat
Kleur rood
Leeftijd 8 jaar
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik je ken
Verlegen ja
Kan bij katten alleen bij Dorus
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten Tuintje nodig!
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Bange Japie (rood) en Dorus (wit-rood) zitten in het asiel omdat hun baasje is overleden. Ze zijn erg geschrokken van de situatie en vragen zich af waar ze toch terecht gekomen zijn. Beide zijn mega bang. Dorus reageerde door agressie in te zetten (slaan, spugen, brommen) en Japie had zijn knopje op ‘Uit’ gezet. Te sneu. Gelukkig kon Dorus de charmes van een van zijn verzorgers niet weerstaan, hij likt nu haar hand en geeft kopjes. Maar… tot nu toe is zij zijn enige vriendin. Japie knort als ie geaaid wordt en wordt heel voorzichtig steeds losser. Stiekem vinden ze geaaid worden heel fijn, maar hiervoor was veel aanmoediging, lekkers en geduld nodig.

Voor deze twee bange lieverds zoeken we een thuis waar ze samen welkom zijn. Een rustige, stabiele omgeving zonder andere huisdieren of kindertjes. Met lief personeel dat begrijpt dat het niet niks is om plotsklaps uit je vertrouwde omgeving te worden weggehaald en in een hokje te worden gestopt. Hier hebben we gezien dat ze vaak samen neusje aan neusje staan en steun van elkaar krijgen.

Dorus heeft mogelijk lichte spondylose in z’n nek en mogelijk artrose in z’n rechterheup, maar heeft hier nog geen last van. Japie staat tijdelijk op blaasdieet.

Wil je deze twee pechvogeltjes voor de rest van hun leven verwennen en vertroetelen, heb je geduld en is jouw gezinssituatie de juiste, klik dan snel op: ‘neem contact op’, vul het formulier in om een afspraak te maken.

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Japie en Dorus een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Japie en Dorus

Kan je Japie en Dorus niet adopteren maar wil je graag iets voor Japie en Dorus doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Japie en Dorus helpen!

Japie en Dorus zegt dankjewel!