Naam Asli
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur zwart-wit
Leeftijd 1 jaar
Geboren 01/06/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden nee
Kan bij kinderen vanaf 16 jaar
Kan naar buiten Tuin
Chipcode/kenmerk ja

Omschrijving

Hoi Pippeloi,

Ik ben Asli. Tja, ik heb even tijd over dus dacht mijzelf even voor te stellen. Ik heb net mijn eerste verjaardag gevierd maar had dat wel iets anders voor ogen. Ik heb echt wel wat extra speciale brokjes gekregen en een nieuw speelmuisje maar bovenaan mijn wensenlijstje stond toch echt iets anders….

“Nieuwe woonruimte”

Ok, ik stel mijzelf niet altijd even netjes voor. Zo wil ik nog wel eens armen en benen aanzien voor speelgoed… en ja, in speelgoed moet ik gewoon bijten. Als mensen dan “auw” roepen en met die bewegende armen gaan fladderen dan ga ik nog iets enthousiaster spelen (mijn verzorgers noemen het bijten, ik natuurlijk spelen). Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik mij hier ook wel een beetje verveel… en bij verveling ga ik fratsen uithalen.

Samen met mij liep hier nog zo’n pluizenbol los. Nou die heb ik even laten zien dat ik de kaas niet van mijn brood laat eten hoor. Nu moet ik mijzelf weer in mijn eentje zien te vermaken.

Soms dut ik een beetje in slaap en droom ik over “later”… Ik woon dan bij hele leuke mensen (personeel noemen ze dat ook wel eens geloof ik) die om mij kunnen lachen als ik bijvoorbeeld bij de buren een stukje kipfilet uit de pan pik of als ik (geheel per ongeluk natuurlijk) de avondklok mis omdat ik op avontuur ben. Mensen die speciaal voor mij ontelbaar veel speelmuisjes, balletjes en van die dure speciale catnip speeltjes hebben gekocht. Super lief natuurlijk maar die kartonnen doos, dat propje papier en die trage vliegen daar vermaak ik mij ook heel goed mee hoor. Als ik dan eindelijk mijn energie kwijt ben is het de hoogste tijd om spinnend in slaap te vallen bij mijn eigen lieve mensen op de bank.

Nou, ik moet weer door want te lang stilzitten ben ik niet zo goed in. Toedeledokie.

Asli heeft zichzelf prima voorgesteld maar ter aanvuling:

Wij zoeken voor Asli eigenaren die ervaring hebben met wat onstuimige katten. Mensen die niet onder de indruk zijn van zijn spelagressie maar die hem aanleren dat hij met speeltjes kan spelen in plaats van in armen te bijten. Wij plaatsen Asli niet bij andere huisdieren en ook niet bij kinderen. Asli krijgt speciale dieetbrokjes (Sanimed Intestinal), hier vertellen wij bij de kennismaking graag meer over.

Heeft u interesse om Asli te adopteren? Mail dan naar kat@haagsdierencentrum.nl

Omdat wij een zo goed mogelijke match willen maken, zou het fijn zijn als u alvast de onderstaande vragen wilt beantwoorden en deze mee te sturen in de mail.

  1. Uit hoeveel leden bestaat jouw/jullie gezin?
  2. Heeft u kinderen? Zo ja, welke leeftijd zijn ze?
  3. Hebben jullie eerder katten gehad?
  4. Hoelang is de kat alleen thuis? Komt daar verandering in als de maatregelen vanwege het coronavirus over zijn?
  5. Heeft u/ hebben jullie andere huisdieren? Zo ja, graag meer informatie over hun karakters/leeftijd (zijn ze bv gewend om met een kat te leven)
  6. Heeft u een buitenruimte waar de kat mag komen? Balkon/tuin
  7. Wat zoeken jullie voor kat? Leeftijd, karakter….
  8. Heeft u er bezwaar tegen als de kat dieetvoer nodig heeft?
  9. Ook zouden wij graag uw telefoonnummer ontvangen.