Wodan en Freya Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Wodan en Freya
Geslacht Mannelijk
Ras Hollandse herder
Kleur Gestroomd
Leeftijd 4 jaar
Geboortedatum 01/03/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Ja
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Onbekend
Kan alleen zijn Onbekend
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Onbekend
Naam Wodan en Freya
Geslacht Vrouwelijk
Ras Hollandse herder
Kleur Zwart
Leeftijd 4 jaar
Geboortedatum 01/03/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Ja
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Onbekend
Kan alleen zijn Onbekend
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Onbekend

Omschrijving

Dit zijn onze knappe Wodan (gestroomde reu) en knappe Freya (zwarte teef), broer en zus. Zij zijn samen naar het asiel gebracht door de dierenambulance omdat hun eigenaar is overleden.

 

Wodan kan onbekende mensen in het begin best eng vinden, maar als je zijn vertrouwen hebt gewonnen is hij een grote knuffelbeer. Zijn zus Freya is hier wat dapperder in.

Freya wil het liefst de hele tijd bij je op schoot klimmen en ook Wodan komt als hij je beter kent graag knuffelen. Verder kunnen ze ook flink rennen op onze speelweides en lekker hun eigen gang gaan. Soms vloeken ze even op elkaar om daarna weer gezellig samen door te rennen.

 

Buiten samen wandelen vinden ze super gezellig. Beetje snuffelen hier en een beetje snuffelen daar, samen aan hetzelfde plantje ruiken natuurlijk, want je weet maar nooit….

Ze vinden alles buiten helemaal prima. Paarden, andere honden op een afstandje, fietsers, koeien en schapen, ze reageren er niet op.

We hebben ook een wandeling gemaakt samen met een ander asielhondje en ook dat ging goed.

 

Ze zijn gewend om samen te zijn en aangezien het broer en zus zijn, zouden wij ze dan ook graag samen zien vertrekken. Dit omdat ze elkaar heel erg leuk vinden en veel aan elkaar hebben.


Helaas weten wij niets over hun verleden. Wij weten niet of zij geleerd hebben om alleen thuis te blijven. Dit zal in een nieuw huis dus heel langzaam opgebouwd moeten worden. Ook weten wij niet of ze zindelijk zijn.

 

Bent u op zoek naar twee maatjes voor het leven? Vindt u lang wandelen en op avontuur gaan net zo leuk als zij? Heeft u de tijd en het geduld om Wodan het vertrouwen in mensen terug te geven? En heeft u ruimte genoeg voor twee? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Wodan en Freya een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Wodan en Freya

Kan je Wodan en Freya niet adopteren maar wil je graag iets voor Wodan en Freya doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Wodan en Freya helpen!

Wodan en Freya zegt dankjewel!