Vosje Geadopteerd

< Terug naar overzicht
Naam Vosje
Geslacht Mannelijk
Ras Kruising Chihuahua
Kleur Bruin
Leeftijd 1 jaar
Geboortedatum 01/08/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Knuffelkampioen
Verlegen Alleen in het begin
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Ja
Kan trap lopen Onbekend
Kan alleen zijn Dit zal heel langzaam opgebouwd moeten worden
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Met begeleiding

Omschrijving

Hallo!! Ik ben Vosje!

Ik ben gevonden bij de Carwash in Den haag, helaas heeft niemand mij opgehaald. Nu zit ik het asiel, dat was wel een beetje gek.

Geen zorgen hoor ik krijg genoeg knuffels en kusjes van heel veel vrijwilligers en natuurlijk mijn vaste verzorgers!

Ze schatten mij hier op 1 jaar, dat betekent dat ik nog een heel druk jong hondje ben en mij ook zo gedraag. Ik kauw soms nog een klein beetje op vingers (oeps) ik bedoel er echt niks vervelends mee, maar ik kan het soms niet laten. Ik eindig altijd met een kusje hoor!

De mensen hier beschrijven mij als een heel lief hondje, dat ik gek ben op rennen en ook heel mooi kan dansen. Ik doe dat namelijk door mijn voorpootjes helemaal omhoog te doen en dan met mijn achterpootjes te springen!

Ik ben al eens eerder bij iemand voor een weekend wezen logeren, maar diegene kon mij helaas niet houden. Ze heeft wel hele mooie dingen over mij gezegd!

Daardoor weten mijn verzorgers dat ik zo goed als zindelijk ben, dat ik in huis rustig ben, maar soms ook lekker wil spelen, ik je wel achterna loop want anders ga ik je missen, ik naast je bed of naast je op de bank ga liggen.

Buiten ben ik ook heel lief naar iedereen hoor, kinderen mogen mij aaien. Als ik dit nog een beetje eng vind dan schuil ik achter jou. Honden vind ik ook leuk en die besnuffel ik graag.

Kortom niemand heeft iets slechts over mij te zeggen!

 

Kom jij mij snel opzoeken?

Groetjes: Vosje

 

Wij verwachten dat er veel aanmeldingen zullen zijn voor Vosje. Wij zullen daarom meerdere geïnteresseerden uitnodigen en vervolgens kijken naar de beste situatie.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Vosje een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door: