Tommie Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Tommie
Geslacht Mannelijk
Ras kruising Maltezer
Kleur wit
Leeftijd 13
Geboortedatum 01/02/2010
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Knuffelkampioen
Verlegen Nee
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Ja
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Nee
Kan alleen zijn Dit zal heel langzaam opgebouwd moeten worden
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Met begeleiding

Omschrijving

Heel misschien herkent iemand hem nog? Tommie heeft eerder bij ons gelogeerd in 2018. Toen was hij samen met zijn vriendje, deze heeft hij helaas verloren. Tommie was toen al niet meer de jongste en inmiddels 5 jaar later is hij dat zeker niet meer. Tommie is doof en mist inmiddels een aantal tanden. Dit is niet aan zijn eetlust te merken.

 

Ondanks zijn leeftijd is Tommie altijd in voor een gezellige wandeling! Hij wandelt altijd heerlijk mee en snuffelt wat af tijdens zijn wandelingen. Tommie heeft hier ook een aantal keer meegelopen met een clubje asiel honden. Dit ging ook goed. Tommie kan al blaffend heel veel vertellen, omdat hij doof is hoort hij alleen zelf niet hoe hard hij dit eigenlijk doet ­čśŐ.

 

Toen Tommie bij ons binnenkwam had hij echt een hele slechte huid. We zijn hem meteen gaan wassen en gaan behandelen. Hoe zijn huid zo slecht kwam weten wij helaas niet. Gelukkig is dit inmiddels een stuk beter. Zo hebben we hem geschoren omdat hij last kreeg van schilfers. Nu is zijn huid weer net zo jong als dat hij denkt dat hij is.

 

Tommie houdt wel van een beetje vrijwilligerswerk en daarom speelt hij zo nu en dan gastheer en heet hij de mensen bij ons welkom vanachter de balie. Daar is Tommie netjes zindelijk en geeft hij het aan als hij  naar buiten moet. Wel vindt hij het heel ongezellig om alleen achter te blijven. Hij doet dan erg zijn best om degene terug te roepen. Het alleen thuis blijven zal dan ook wel heel rustig moeten worden opgebouwd.

 

Voor Tommie zijn we op zoek naar een huis waar hij van zijn oude dag kan gaan genieten. Waar hij lekker in de luie stoel of op de bank (het liefst op schoot als het aan hem ligt) kan genieten. Maar ook nog heerlijke wandelingen kan maken. Mist u nog een knappe senior in uw huishouden stuur dan een mailtje!

 

Tip: Stuur ons een e-mail met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Tommie een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Tommie

Kan je Tommie niet adopteren maar wil je graag iets voor Tommie doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Tommie helpen!

Tommie zegt dankjewel!