Thaigo Geadopteerd

< Terug naar overzicht
Naam Thaigo
Geslacht Mannelijk
Ras Kruising herder
Kleur Bruin-zwart
Leeftijd Volwassen
Geboortedatum 05/02/2015
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Ja
Kan met katten Nee
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Nee
Kan trap lopen Onbekend
Kan alleen zijn Onbekend
Kan in de auto Ja
Zindelijk Heeft begeleiding nodig

Omschrijving

Deze lieve, knappe jongen is Thaigo. Hij is bij ons afgestaan omdat zijn eigenaren te weinig tijd voor hem hadden. Thaigo is nu voor de 4de keer bij ons in het asiel. De stempel pechvogel past dan ook echt bij hem. Ondanks dat hij alweer op zoek is naar een nieuwe eigenaar, is Thaigo niet bij de pakken neer gaan zitten.

Thaigo is op zoek naar een eigenaar die echt genoeg tijd voor hem heeft. Op het moment dat Thaigo zijn energie niet kwijt kan, zien we dit terug in zijn gedrag. Hij probeert dan scooters en auto’s te vangen. U begrijpt dat dit gevaarlijke situaties zijn. Als er genoeg tijd in hem gestoken wordt, zal dit gedrag verminderen.

Verder is Thaigo wel een typische herder in zijn gedrag, lekker gek en druk.
Hij houdt van leuke mensen om hem heen die lekker met hem spelen. Dan is hij het allergelukkigst!

Thaigo reageert wisselend op andere honden. Met de een klikt het beter dan met de ander.

Thaigo was in zijn vorige huis netjes zindelijk. Ook kon hij even alleen thuis blijven. Beide zaken zullen in een nieuw huis wel weer rustig begeleid moeten worden.

Bent u op slag verliefd geworden op onze knappe Thaigo? Heeft u genoeg tijd om Thaigo verder te begeleiden? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Kunt u niet langer wachten om kennis met hem te maken? Maak dan snel een afspraak en ontmoet onze lieve Thaigo!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Thaigo een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Thaigo zegt dankjewel!