Naam Nemo
Geslacht Mannelijk
Ras Kruising Stafford
Kleur Zwart-wit
Leeftijd Volwassen
Geboortedatum 19/04/2019
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Nee
Kan met katten Nee
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Vanaf 16
Kan trap lopen Onbekend
Kan alleen zijn Nee
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Begeleiden

Omschrijving

Dit is Nemo! Nemo is als kleine pup bij ons binnengebracht. Hij is gevonden op straat en is nooit meer opgehaald. Wij hebben een paar weken voordat Nemo bij ons binnenkwam zijn broer en drie zussen bij ons te logeren gehad. Gelukkig hebben Nemo zijn broer en zussen al een eigen huis gevonden. Nemo is er helemaal klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan met zijn nieuwe eigenaren.

En een avontuur gaat het zeker worden! Met Nemo is het namelijk nooit saai. Omdat Nemo als kleine pup bij ons binnen is gekomen zal Nemo nog een hoop moeten leren en daar heeft hij maar al te veel zin in. Zo moet Nemo nog leren dat het in mensen happen om geweldig leuk met hen te spelen ons een beetje zeer doet. Natuurlijk werken wij hier aan met Nemo en hij probeert het ook wel te onthouden, maar soms zijn wij alsnog te onweerstaanbaar leuk (en vervolgens blauw).  Ook moet hij nog leren om alleen thuis te blijven en om zindelijk te worden. Het is daarom ook erg belangrijk dat het alleen thuis blijven heel langzaam opgebouwd gaat worden.

Nemo is niet heel goed gesocialiseerd met andere honden. Wij merken hier dat Nemo wisselend reageert op andere honden. Buiten aan de riem (als de honden op afstand zijn) reageert Nemo vrijwel niet. Bij ons op het veld vindt hij het wel nodig om uit te vallen naar andere honden. Wij hebben Nemo daarom al een tijd niet meer los gehad met andere honden.

Heeft u er zin in om met Nemo het avontuur aan te gaan ? Heeft u alle tijd om Nemo positief op te voeden ? Lijkt het u leuk om met Nemo een cursus te gaan volgen? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken voor Nemo.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Nemo een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Nemo

Kan je Nemo niet adopteren maar wil je graag iets voor Nemo doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Nemo helpen!

Nemo zegt dankjewel!