Naam Mokka
Geslacht Mannelijk
Ras Stafford
Kleur Beige-wit
Leeftijd 1 jaar en 3 maanden
Geboortedatum 01/10/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja, als hij je goed kent.
Verlegen Alleen in het begin
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Ja
Kan trap lopen Onbekend
Kan alleen zijn Dit zal heel langzaam opgebouwd moeten worden
Kan in de auto Ja
Zindelijk Met begeleiding

Omschrijving

Hallo allemaal, laat ik mij even voorstellen: ik ben Mokka. Een jonge staff van

1 jaar en 3 maanden oud. Mijn leven begon niet helemaal eerlijk. Toen ik een maand of vier a vijf oud was, verliet ik mijn ouderlijk huis in België en verhuisde ik naar een nieuw gezin in Den Haag. Mijn familie bestond uit een nieuwe vader en moeder, drie kleine mensen broertjes/zusjes en een grote oudere staff broer. Helaas bleek dat ik het echt echt niet leuk vond om alleen met mijn grote broer thuis te blijven. Dus blafte ik iedereen terug. Dat bleek mijn familie niet zo’n goed idee te vinden en dus zijn ze voor mij op zoek gegaan naar een nieuwe familie waar ik niet gelijk alleen thuis hoeft te kunnen blijven. Deze zoektocht liep niet helemaal zoals gepland, maar gelukkig ben ik liefdevol opgevangen door de mensen van het asiel.

Net zoals ik bij mijn vorige familie alles best eng vond, vond ik het in het asiel ook best eng. Al die geluiden en mensen die ik (nog) niet kende. Maar al snel ontdooide ik en kwam ik er achter dat ze hier best leuk zijn! 

Van de meeste andere honden word ik blij! Ik heb hier een maatje die zich niet laat afschrikken van mijn lompheid. Van eten word ik ook erg blij! Ik krijg hier drie maal daags te eten omdat ik te mager was bij binnenkomst. Elk voermoment wacht ik met smart af en dan doe ik een vreugde sprong. 

Ze vinden mij steeds stoerder worden en ze zien mij groeien tot een lieve lompe jongen. Dat betekent dat ik op zoek mag naar een nieuw huis! 

Dat lompe gedrag uit zich soms in het feit dat ik vergeet wat nou precies de speeltjes zijn waarmee ik mag spelen. Een jas of een touwtje van een vest is ook erg leuk om mee te spelen. Gelukkig, herinner ik mij met een beetje hulp dan weer snel dat dat niet de bedoeling is, maar dat ik mag spelen met een knuffeltje of een flostouw. 

Geen zorgen hoor, zodra ik een beetje mijn energie kwijt ben, wil ik heel graag knuffelen! 

 Ik zoek een eigenaar die er zich van bewust is dat mijn eerste periode niet leuk was en dat ik hierdoor sommige dingen nog steeds eng vind. Ook zullen jullie vaker voor mij moeten komen omdat ik jullie rustig wil leren kennen! 

Willen jullie meer van mij weten? Volg dan de onderstaande tip op!

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Mokka een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Mokka

Kan je Mokka niet adopteren maar wil je graag iets voor Mokka doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Mokka helpen!