Naam Milo
Geslacht Mannelijk
Ras Kruising
Kleur Black and Tan
Leeftijd
Geboortedatum 26/06/2018
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Nee
Kan met katten Nee
Kan met honden Nee
Kan met kinderen Nee
Kan trap lopen Onbekend
Kan alleen zijn Opbouwen
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Begeleiden

Omschrijving

Deze knappe man is onze Milo. Hij verblijft alweer een tijdje bij ons. Dit komt omdat hij in zijn kennel en op het veld niet altijd even vriendelijk reageert op onbekende mensen. Als wij hem buiten de kennel voorstellen aan nieuwe mensen of als we tijdens een wandeling mensen tegen komen, gaat dit eigenlijk altijd goed.

 

Milo is geen hond die voor iedereen en elke situatie geschikt zal zijn. Milo is door de dierenambulance met een muilkorf bij ons binnen gebracht. Helaas weten wij daarom niks over zijn verleden. Daarom zijn wij natuurlijk wel extra voorzichtig geweest.

 

Hierboven heeft u de aandachtspuntjes van onze Milo kunnen lezen. Maar gelukkig is Milo meer dan dat. Als Milo je eenmaal kent en vertrouwt, is het echt een hele leuke hond. Hij houdt onwijs van spelen, gek doen, lekker rennen maar ook zeker van knuffelen. Milo heeft niet altijd door dat hij zo groot is, je moet daarom wel stevig in je schoenen staanJ.

 

Op andere honden reageert Milo helaas ook niet altijd even leuk. Als we buiten met hem wandelen kunnen we andere honden wel passeren zonder dat hij uitvalt.

 

Heeft u een rustig huishouden? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Heeft u wel zin in een uitdaging? Ziet u het zitten om met Milo aan de slag te gaan om onbekende mensen juist leuk te maken? En vindt u het niet erg om vaker langs te komen voor Milo om een vertrouwensband met hem op te bouwen? Neem dan snel contact met ons op.

 

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Milo een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Milo

Kan je Milo niet adopteren maar wil je graag iets voor Milo doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Milo helpen!

Milo zegt dankjewel!