Naam Loki
Geslacht Mannelijk
Ras Kruising
Kleur Zwart met een beetje wit en bruin
Leeftijd Volwassen
Geboortedatum 01/04/2016
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja, als hij je goed kent.
Verlegen Ja
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Nee
Kan alleen zijn Opbouwen
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Waarschijnlijk wel

Omschrijving

 

Hallo lieve mensen, wat leuk dat jullie de moeite nemen om mijn verhaal te lezen. Ik zal mij eerst eens even voorstellen. Mijn naam is Loki! Deze naam heb ik van de mensen hier gekregen. Ik liep namelijk alleen op straat, dat vonden andere mensen geen goed idee en voor ik het wist bracht een busje mij zo zonder pardon naar het Dierencentrum.

U mag gerust weten dat ik dit best heel eng vond en dat liet ik merken ook. Ik maakte mij klein en probeerde onzichtbaar te zijn en liet niks los over mijn verleden. Ze kwamen er door een gek wit ding over mij heen te halen er wel gelijk achter dat ik een Roemeense chip heb, maar aangezien niemand die ooit geregistreerd heeft, kwamen ze ook niet verder dan dat.

 

En daar zat ik dus…. bang te wezen in een onbekende omgeving in een kennel. Vanachter die tralies kwam ik erachter dat die mensen hier best okay zijn. Ik ging absoluut niet eten en het doorzettingsvermogen wat zij hebben getoond om steeds weer met iets nieuws aan te komen zetten voor mij, is best te gek!

Dus beetje bij beetje groeide mijn vertrouwen in de mensen hier.

Van wandelen en rennen word ik heel blij! Als de mensen die ik ken mijn tuig pakken, word ik helemaal dolgelukkig.

 

Wel viel het de mensen hier gelijk op dat mijn rechtervoorpoot een stand heeft die niet echt hoort. Hierdoor ben ik niet alleen op de foto geweest voor de foto’s voor dit verhaal, maar zijn er ook röntgenfoto’s gemaakt die een oude breuk en een metalen plaat in mijn poot hebben verraden. Ook heb ik rechts een beetje last van HD. Ik krijg hiervoor blijvend een minimale dosering aan pijnstilling, zodat ik heerlijk kan genieten van mijn wandelingen!

 

Inmiddels zijn ze er hier achter dat ik klaar ben om mijn kennel te verruilen voor een echt eigen thuis. Mits dit eigen thuis bij lieve eigenaren is. Eigenaren die snappen dat mijn verleden echt niet altijd leuk is geweest en dat het mij tijd kost om mensen te leren vertrouwen. Mensen die de tijd en het geduld hebben om mij te leren alleen thuis te blijven. Mensen die snappen dat ik soms een grote mond op zet (naar onbekende mensen en honden) maar dat ik er steeds vaker achter kom dat dit eigenlijk niet nodig is en hier dan weer mee stop. Mensen die snappen dat als ze het bovenstaande snappen zij er echt een lief wereldmaatje voor het leven voor terugkrijgen (dat ben ik dus, 21,5 kilo bonk liefde 😊)!

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar mij en wilt u meer over mij weten? Stuur mijn verzorgers dan een e-mail met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang ik ongeveer alleen thuis moet zijn etc. Vergeet ook uw telefoonnummer niet. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl . Aangezien het nogal druk is binnen de muren en ik en mijn hondenvrienden hier nogal wat aandacht en verzorging nodig hebben, kan het helaas wel even duren voor u antwoord terugkrijgt, maar ze proberen echt zo snel mogelijk iets van zich te laten horen!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Loki een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Loki

Kan je Loki niet adopteren maar wil je graag iets voor Loki doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Loki helpen!

Loki zegt dankjewel!