Likia Geadopteerd

< Terug naar overzicht
Naam Likia
Geslacht Vrouwelijk
Ras Kruising Jack Russell Terrier
Kleur Driekleur
Leeftijd 7 maanden
Geboortedatum 21/06/2023
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen In het begin
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Ja
Kan met kinderen Ja
Kan trap lopen Ja
Kan alleen zijn Dit zal heel langzaam opgebouwd moeten worden
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Met begeleiding

Omschrijving

Bij deze stellen wij Likia aan u voor. Een lieve energieke kruising Jack Russell Terrier van net zeven maanden oud. Wegens tijdgebrek is zij bij ons afgestaan.

Natuurlijk vond Likia het allemaal erg spannend in het asiel. Allemaal nieuwe mensen, een hele hoop verschillende soortgenoten en een compleet nieuwe omgeving.

 

Likia is aan de ene kant alles wat je van zo’n jonge hond mag verwachten. Ze is heel speels. Ze kan dan ook zeker in je armen of handen happen. Ze moet zo nu en dan nog even leren dat hier heel veel speelgoed voor is uitgevonden.

Ze is heel snel en behendig. Ze heeft er geen enkel probleem mee om op de bank te springen en is razendsnel.

 

Voor Likia zijn wij op zoek naar mensen die echt de tijd hebben om haar te leren alleen thuis te blijven, want helaas moest dit in haar vorige huis plotseling veel te lang, waardoor zij het nooit goed geleerd heeft en tot nu toe gaat blaffen. Ook de zindelijkheid zal nog wat extra aandacht vragen.

 

Aan de andere kant is Likia niet heel veel gewend en vindt ze alles in eerste instantie best wel eng. De kennismaking met andere honden, soms de kennismaking met nieuwe mensen, langs een groep zwanen lopen etc. Zij zal dus met een lieve eigenaar aan haar zijde goed door gesocialiseerd moeten worden, zodat zij op kan groeien tot een zelfverzekerde, vrolijke hond.


Denkt u alle tijd voor Likia te hebben? Kunt u die rots in de branding voor haar zijn? Krijgt u juist energie van een energiek hondje in plaats van dat u daar moe van wordt? En houdt u van lekkere wandelingen en denkspelletjes doen?

Wij en Likia horen het graag!

 

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Likia een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door: