Liam Gereserveerd

< Terug naar overzicht
Naam Liam
Geslacht Mannelijk
Ras Kruising klein/middelgroot
Kleur Bruin
Leeftijd 1 jaar en 9 maanden
Geboortedatum 01/09/2022
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Nee
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Onbekend
Kan trap lopen Ja
Kan alleen zijn Onbekend
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Onbekend

Omschrijving

Hoi allemaal, laat ik mij even voorstellen, ik ben Liam. Tenminste zo hebben ze mij genoemd hier. Ik ben gevonden op straat en hier gebracht door de dierenambulance. Dat was wel even wennen, al die nieuwe mensen, in het begin vond ik het echt heel eng. Ze kwamen er al snel achter dat ik een chip had, maar helaas stond daar niks over mij op.

 

Ik schrok van hen, maar de mensen hier ook van mij. Ik was namelijk erg mager. Ik woog nog geen 10 kilo. Ze geven mij hier drie maal daags brokken met blikvoer er doorheen, dat is toch het lekkerst. Hierdoor ben ik al een beetje aangekomen. Ze vinden mij heel lief hier en ik kom dan ook graag even knuffelen.

 

De kennel vind ik niet zo leuk, ik wil er gewoon heel graag uit om te rennen.

Gelukkig hebben ze hier een ander hondje gevonden die mij ook leuk vindt. Samen gaan we gezellig wandelen en samen rennen wij ook op het veld. Ik word er heel blij van en kan dan ook hele gekke sprongen maken.

Ik doe graag een wedstrijdje om te kijken wie het snelst rent, tot nu toe win ik altijd!

 

Hopelijk kan ik dat in mijn nieuwe huisje ook, ook zou ik het heel leuk vinden om veel te wandelen en te kunnen knuffelen wanneer ik dat zou willen.

 

Aangezien niemand iets weet over mijn verleden, weten ze hier niet of ik ooit geleerd heb om alleen thuis te blijven en of ik in mijn vorige huis netjes zindelijk was. Hier zal een nieuwe eigenaar dan ook wel rekening mee moeten houden.

 

Bent u op zoek naar een enthousiaste, actieve, lieve vriend voor het leven? En heeft u de tijd om het alleen zijn met mij op te bouwen? Twijfel dan niet en stuur mijn verzorgers een uitgebreide mail met alle informatie erin zoals gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang ik ongeveer alleen thuis moet zijn. Wie weet zien wij elkaar dan binnenkort!

De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

 

Momenteel ontvangen mijn verzorgers veel aanvragen van mensen die op zoek zijn naar een hond. Echter de verzorging van ons kost ook veel tijd. Het kan daarom wellicht wat langer duren voordat u antwoord krijgt, maar geloof mij… ze doen echt hun best u zo snel mogelijk iets te laten horen.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Liam een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Liam

Kan je Liam niet adopteren maar wil je graag iets voor Liam doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Liam helpen!

Liam zegt dankjewel!