Gucio Geadopteerd

< Terug naar overzicht
Naam Gucio
Geslacht Mannelijk
Ras X Yorkshire terrier
Kleur Bruin grijs met wit accent
Leeftijd 3 jaar
Geboortedatum 03/02/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja als hij je kent
Verlegen Alleen in het begin
Kan met katten Ja
Kan met honden Ja
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Ja
Kan alleen zijn Onbekend
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Met begeleiding

Omschrijving

Met veel plezier stellen wij graag het volgende knappe ventje aan u voor, te weten onze Gucio! Begin dit jaar kwam Gucio bij ons binnen, nadat hij gevonden was op straat. Zijn vacht vol klitten en vervilte plekken. Ondanks zijn verwaarloosde vacht, hadden wij wel verwacht dat hij zou worden gemist en zou worden opgehaald. Helaas bleek dit niet het geval en vierde dit ventje zijn derde verjaardag bij ons!

 

Nu hij inmiddels gecastreerd is en hij ons heeft laten weten hoe hij zijn toekomst graag voor zich ziet, hopen wij hem alsnog een verlaat verjaardagscadeautje te kunnen geven. Namelijk een eigen thuis, liefdevol thuis met eigenaren die hem nooit meer kwijt willen. Bent u dat cadeautje??

 

Mocht u dat cadeautje denken te kunnen zijn, dan krijgt u er ook een cadeautje voor terug. Kijk nou naar de foto’s!! Buiten het knappe koppie krijgt u ook een lief hondje. Een hondje wat heerlijk zijn eigen gang kan gaan en rustig rond kan scharrelen, maar ook een Terriër-tje dat zijn zinnen zet op een piepspeeltje en dolenthousiast wordt om daarna gezellig te komen knuffelen.

 

Wat andere honden betreft is Gucio over het algemeen sociaal. Inmiddels woont hij samen met Annabel en dat bevalt hem wel 😊. Natuurlijk zal ook hij zo zijn voorkeuren hebben.  Ook hebben wij hem voorgesteld aan een kat die honden gewend was. Gucio reageerde goed op de kat. Hij bekeek de kat snuffelde even, maar had meer interesse in koekjes.

 

Wij weten niets over zijn verleden. Zo weten wij niet of hij geleerd heeft om alleen thuis te blijven en of hij zindelijk was. Hier zal een nieuwe eigenaar wel rekening mee moeten houden.

 

Denkt u over genoeg liefde, geduld, tijd, knuffels en actie te bezitten voor onze Gucio? Denkt u zijn cadeautje te kunnen zijn? En wilt u uzelf graag een geweldig cadeautje bezorgen? Wacht dan niet langer en stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren, hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn en uw telefoonnummer . De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl . Hopelijk spreken wij elkaar dan snel!

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Gucio een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Gucio zegt dankjewel!