Naam Gera
Geslacht Vrouwelijk
Ras Duitse Herder
Kleur Black and Tan
Leeftijd Bijna 2
Geboortedatum 01/04/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Knuffelkampioen
Verlegen Nee
Kan met katten Nee
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Ja
Kan trap lopen Nee
Kan alleen zijn Opbouwen
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Ja

Omschrijving

Bij deze stellen wij graag u graag voor aan een nieuw knap koppie!

En wat voor een. Dit is Gera, Gera komt uit de Oekraïne. Haar vorige eigenaren konden helaas niet meer voor haar zorgen en met heel veel verdriet is zij hier bij ons afgestaan.

 Wij kennen Gera als een hele vrolijke hond. Overdag deelt zij haar kennel en patio met een leuke reu. Samen wandelen en spelen zij het liefste de hele dag door. Maar toch is het nu tijd om op zoek te gaan naar een fijn eigen huis.

 Gera is een jonge hond van nog geen twee jaar oud. Zij is dan ook op zoek naar een eigenaar die ook houdt van een actie! En een eigenaar die stevig in zijn haar schoenen staat als Gera enthousiast aan haar wandeling begint 😊.

Gera geniet van de wandelingen. Op andere honden reageert zij wisselend. De een vindt ze leuk en naar een ander moet zij soms uitvallen.

Gera wordt ontzettend blij van knuffeltjes en ballen!

Gera heeft hier een aantal keer last gehad van haar oren. Dit is iets waar haar nieuwe eigenaar rekening mee moet houden. Ook is gebleken dat zij HD (heupdysplasie) heeft. Momenteel heeft zij hier geen last van, maar vanwege de HD mag zij geen trappen lopen.

Bent u net zo verliefd op dit knappe koppie als dat wij dat zijn? Denkt u haar de positieve begeleiding te kunnen geven die zij zo verdient? En wilt u graag meer over haar weten? Stuur dan een mail naar het onderstaande adres!

Dikke knuffels alvast van deze mooie meid!


Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Gera een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Gera

Kan je Gera niet adopteren maar wil je graag iets voor Gera doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Gera helpen!

Gera zegt dankjewel!