Browny Gereserveerd

< Terug naar overzicht
Naam Browny
Geslacht Vrouwelijk
Ras Labrador
Kleur Bruin
Leeftijd 10,8 jaar
Geboortedatum 20/09/2013
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Knuffelkampioen
Verlegen Nee
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Nee
Kan alleen zijn Opbouwen
Kan in de auto Ja
Zindelijk Met begeleiding

Omschrijving

Met veel genoegen stellen wij Browny voor.

Browny is hier gekomen nadat haar eigenaar overleden is.

Wij hebben haar leren kennen als een hele lieve, blije en vrolijke dame.

Met haar 10,5 jaar is zij zeker niet de jongste van het asiel, maar de titel van vrolijkste zou zo op haar naam kunnen staan.

 

Ze heeft hier al menig hart gestolen en mocht ook zelfs een nachtje uit logeren.

Tijdens deze logeerpartij was zij netjes zindelijk. Ze vond het heerlijk om lekker naast iemand op de bank te kruipen, maar ook het bed vond zij niet heel verkeerd ­čśë. Toen zij een lekkere kluif kreeg, ging ze wel even grommen toen ze vond dat de collega te dicht in de buurt kwam.

Browny houdt van lekker wandelen, maar doet het dan wel graag wat rustiger aan. Tijdens het wandelen neemt ze graag de tijd om even te snuffelen aan alles. Andere honden worden meestal bergroet met een brede kwispel en blije oren, daarna gaat ze vaak weer haar eigen gang.

 

Voor haar leeftijd is ze gelukkig nog vrij actief en houdt wel van een potje spelen.

Omdat we haar eigenaar nooit hebben kunnen spreken, weten wij ook niks van haar verleden. Wel weten wij dat zij in het verleden haar huis ook deelde met een blonde labrador. Wij weten dan ook niet of ze alleen thuis zou kunnen blijven. Dit zal opgebouwd moeten worden.

Is uw hart na het zien van haar fotoÔÇÖs en het lezen van haar verhaal ook iets sneller gaan kloppen? Wilt u graag meer weten over Browny, dan zien wij heel graag uw mail tegemoet.

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Browny een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Browny

Kan je Browny niet adopteren maar wil je graag iets voor Browny doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Browny helpen!