Boelie Geadopteerd

< Terug naar overzicht
Naam Boelie
Geslacht Mannelijk
Ras Jack Rusel
Kleur Bruin-zwart-grijs
Leeftijd
Geboortedatum 21/01/2011
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Knuffelkampioen
Verlegen Nee
Kan met katten Misschien
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Ja
Kan alleen zijn Ja, opbouwen
Kan in de auto Ja
Zindelijk Ja

Omschrijving

Dit leuke mannetje is Boelie. Met veel verdriet is Boelie bij ons afgestaan. Tien jaar lang was hij onderdeel van het gezin. Toen er nog een klein mensje bij kwam ging dit helaas niet goed meer. Dit is dan ook de reden dat Boelie bij ons is afgestaan.

 

Ondanks dat Boelie al tien jaar is, merk je dit niet aan hem. Hij heeft nog genoeg energie en houdt heel erg van spelen en gek doen. Knuffelen is toch eigenlijk wel zijn grootste hobby.

 

Na een medisch onderzoek van de dierenarts is er bij Boelie een hartruis geconstateerd. Wij hebben een echo van zijn hart laten maken en daaruit is gekomen dat hij een lekkende hartklep heeft en dat zijn hart tegen de bovengrens aan zit van te groot. Wij hebben hem gelijk hartmedicatie gegeven. Dit is iets wat hij in de toekomst ook moet blijven krijgen. Op dit moment heeft Boelie geen klachten en is hij vrolijk en actief.

 

Boelie is bij zijn vorige eigenaar eigenlijk altijd weg gehouden bij andere honden omdat hij aan de riem nogal eens tegen ze kon blaffen. Hier zijn wij met meerdere andere honden samen gaan lopen en dit vindt Boelie allemaal prima. Ook hebben wij hier gezien dat hij niet alle honden even leuk vindt. Grote honden zijn bijvoorbeeld niet zijn favoriet.

 

Boelie kon bij zijn vorige eigenaar prima alleen thuis blijven en ook was hij netjes zindelijk. Het alleen thuis zijn zal bij een nieuwe eigenaar natuurlijk wel weer langzaam opgebouwd moeten worden.

Bent u op zoek naar een knuffelmaatje? Heeft u ervaring met honden met een hartprobleem? Vindt u het niet erg dat Boelie misschien wat vaker naar een dierenarts moet? Neem dan snel contact met ons op.

 

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Boelie een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Boelie zegt dankjewel!